Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 6-3-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Plaatselijk Overleg Gehandicapten (POG) zoekt:

Begeleider Scootmobielritten

Het per fiets begeleiden van de scootmobielritten, welke 1 x per maand (1e dinsdag van april t/m 1e dinsdag van november) worden georganiseerd. Afstand van ca. 15 km. kunnen fietsen; in het bezit van EHBO-diploma.

Vrijwilliger(s) hand- en spandiensten

Het POG zoekt vrijwilligers die willen assisteren bij het Scholenproject "de Handicaprace", dat 2 keer per maand in de groepen 7 of 8 van de basisscholen in IJsselstein gespeeld wordt. Het betreft o.a. het tillen van attributen uit een bus, naar de school v.v. op de dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur.

Voorlichter(s)

Het POG zoekt vrijwilligers met een fysieke beperking die voorlichting kunnen geven over hun handicap, tijdens het Scholenproject "de Handicaprace" in de groepen 7 of 8 van de basisscholen in IJsselstein.

Samenwerkingsproject Pulse & Reinaerde zoekt:

Begeleider zwemmen in IJsselstein

Op zondag tussen 15.00 - 16.00 uur samen met cliënten van Reinaerde zwemmen in het zwembad van IJsselstein. Het leuk vinden om samen te zwemmen en waterspelletjes te doen.

Creatief en muzikaal maatje voor dame

Voor een muzikale en creatieve dame van 41 jaar zijn wij op zoek naar een maatje die 1 tot 2x per maand samen met haar wil knutselen, kopje koffie wil drinken, kletsen etc. kortom een stukje gezelligheid kan bieden.

Zomerfestijn+ zoekt:

Vrijwilligers voor diverse vacatures

Zomerfestijn+ is een divers activiteitenprogramma voor de thuisblijvers in IJsselstein gedurende de vakantieperiode. Het betreft in de regel ouderen, die in die periode alleen zijn omdat familie en bekenden met vakantie zijn. Zomerfestijn+ is in 2016 voor het eerst met succes georganiseerd.
Aan het programma werken diverse IJsselsteinse organisaties mee onder auspiciën van Pulse. De werkgroep die wordt gevormd door een aantal leden van de organisaties zoekt vrijwilligers die de activiteiten willen ondersteunen. Zomerfestijn+ is o.m. op zoek naar een vrijwilliger PR en een vrijwilliger sponsorwerving.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl
Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030
www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten