Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 13-3-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

De Zonnebloem zoekt:

De afdeling IJsselstein zoekt op korte termijn 3 nieuwe bestuursleden die mede leiding willen geven aan de afdeling.

Voorzitter
De voorzitter m/v geeft leiding aan de afdeling en zit de bestuurs- en vrijwilligersvergadering voor. Hij/zij vertegenwoordigt de afdeling naar buiten en neemt deel aan de regiovergadering van de regio Lek en IJssel.

Bestuurslid bezoekwerk.
Het bestuurslid bezoekwerk m/v onderhoudt de contacten met onze gasten en vrijwilligers en verzorgt de intake van nieuwe aanmeldingen en het matchen van gasten en vrijwilligers.

Bestuurslid activiteiten.
Het bestuurslid activiteiten m/v draagt zorg voor leuke en ontspannende activiteiten, stelt het jaar-programma samen en vertegenwoordigt de afdeling naar deelnemende gastoptredens. Koor, theater enz.

Vrijwilligerspunt Pulse (Lopik) zoekt:

Vrijwilliger voor IT en Social Media

Pulse (Lopik) is op zoek naar een vrijwilliger met affiniteit voor IT en Social Media. Communicatie over wat er in De Schouw gebeurt is daarbij essentieel.

Vrijwilliger Activiteitencommissie Connect

Uw taken als lid van de commissie Connect bestaan uit het aandragen en uitwerken van ideeën, inventief meedenken, samenwerken met de bedrijfsleider van De Schouw en met maatschappelijke organisaties in Lopik.

Vrijwillige gastvrouw/-heer

Uw taken kunnen variëren van het ontvangen en welkom heten van gasten tot het helpen bij het voorbereiden van activiteiten zoals de “Open Tafel”.

Voor meer vacatures voor diverse maatjes wordt u verwezen naar de website.

Speel-o-theek Tuf Tuf zoekt:

Bestuursleden

Speel-o-theek Tuf Tuf is een speel-o-theek voor kinderen met een functiebeperking/ontwikkelings-achterstand. Tuf Tuf is op zoek naar enthousiaste mensen die het bestuur willen komen versterken en het leuk vinden om minimaal twee van onderstaande taken op zich te nemen: •Het voorzitten van de bestuursvergaderingen •Het onderhouden van contacten met derden •PR-activiteiten •Het inkopen van nieuw speelgoed •Het inwerken (gereed maken voor uitleen) van nieuw speelgoed. Het bestuur vergadert 4 keer per jaar op een avond bij een van de bestuursleden thuis.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl
Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

Meer berichten