Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein  heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties.

Deze week 20-3-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Hartekind zoekt:

Collectanten

De collecteweek voor Stichting Hartekind is van 1 t/m 7 juli 2019. U gaat langs de deuren om een bijdrage te vragen voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. 

Theater Pantalone zoekt vrijwilligers voor:

PR-commissie

Het met een groepje verzorgen van de PR voor voorstellingen van Kwibus en anderen in Theater Pantalone. O.a. het opstellen van persberichten. Het mailen van persberichten naar de pers en naar verschillende websites. Het bemannen van de marktkraam bij manifestaties in IJsselstein.

Bardienst

Het met een of twee collega's bedienen van de bar in Theater Pantalone, Consumpties verkopen aan bezoekers en uiteraard afrekenen. Bijvullen drankvoorraad. Na afloop schoonmaken van de bar en de keuken.

Licht of Geluid

Het verzorgen van het geluid of het licht bij voorstellingen van Theaterstichting Kwibus in Theater Pantalone of bij de eigen programmmering van Theater Pantalone.

Schoonmaak

Samen met anderen of alleen helpen met het schoonhouden van Theater Pantalone. Schoonhouden van theaterzaal, bovenzaal, foyer, wc's.

AxionContinue Woonzorgcentrum Isselwaerde zoekt:

Hulp op de woningen

Isselwaerde is op zoek naar vrijwilligers op allerlei gebied maar vooral rondom de maaltijden en voor gezelligheid. Als maatje voor de bewoners of een bewoner. Voor een spelletje of om samen een fotoboek te kijken.

Hulp bij lunch en/of ontbijt

Samen met de medewerker verzorgt de vrijwilliger de lunch en/of  ontbijt op 1 van de 12 woningen. Op een woning wonen 8 bewoners. Tijdens de lunch en/of ontbijt brengt u sfeer en gezelligheid. U helpt bewoners eventueel met klaarmaken en aangeven van het brood.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website  www.vwij.nl
Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

De kinderclub Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030
www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten