Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 8-5-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Pulse Steunpunt Mantelzorg/Caleidoscoop zoekt:

Activitietenbegeleid(st)ers Caleidoscoop

Bent u degene die vol zit met ideeën, mensen kan motiveren en een luisterend oor kan bieden? Dan zijn wij op zoek naar U! Want Pulse zoekt voor de Caleidoscoop een vrijwilliger die mee helpt en ondersteunt bij het organiseren van activiteiten (tijd en invulling nog bespreekbaar).
Caleidoscoop is een ontmoetingsplek voor 65 plussers en mantelzorgers. Dit vindt plaats op maandag en woensdag. Mensen kunnen inlopen vanaf 10.00 uur en de deuren sluiten rond 13.30 uur. Tussen 11.00 uur en 12.00 uur wordt er een laagdrempelige activiteit aangeboden waar men aan deel kan nemen. Daarna vindt er een gezamenlijke lunch plaats.

Maatje voor een meneer (80 jaar)

Een heer van 80 jaar zoekt een maatje op de woensdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.30 uur. Niet voor de hele tijd maar gewoon iemand die even binnen wandelt, een praatje maakt, spelletje doet, kopje koffie drinkt, wandeling maakt, enz. Zijn vrouw gaat dan kaarten en hij vindt het niet fijn om de gehele tijd alleen thuis door te brengen.

Museum IJsselstein zoekt:

Een ‘doe-het-zelver’

Het technisch team van het museum zoekt naar een 'doe-het-zelver', die van aanpakken weet en die er niet voor schrikt om een wandje te plaatsen of te verwijderen, consoles te maken en te schilderen en die ook nog een stekker aan een snoer kan zetten. Dus kort gezegd: een 'duizendpoot'.

Stichting Bureau Betoeterd zoekt:

Coördinator verzendklaar maken ‘VoorElkaar’

Stichting Bureau Betoeterd zoekt organisatietalent met opgestroopte mouwen (tijdsinvestering: vier maal per jaar 1 dag, plus voorbereiding). Het tijdschrift wordt gemaakt voor zeven mantelzorgsteun-punten (waaronder stichting Pulse, IJsselstein/Lopik). Elk steunpunt krijgt een eigen versie. De totale oplage is inmiddels zesduizend stuks.

Een van de belangrijke stappen in de productie van het tijdschrift is het verzendklaar maken ervan. Een uitdagende klus die grondig moet gebeuren en waar een groep van 5-10 vrijwilligers een dag mee bezig is.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten