Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 15-5-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

AxionContinu Woonzorgcentrum Isselwaerde zoekt:

Vrijwilliger voor houtbewerking bij de dagbehandeling

Op de vrijdagmiddag is Isselwaerde op zoek naar iemand die handig is met hout en bij de mannenclub wil helpen. Samen met de medewerker Welzijn van de dagbehandeling de Isselhof verzorgt de vrijwilliger de vereniging Houtbewerking.

Vrijwilliger bij het sjoelen

Voor de maandag en dinsdagavond om de week zoekt Isselwaerde iemand die samen met een andere vrijwilliger, met een groepje dementerende bewoners, wil sjoelen. Het sjoelen is van 18.30 uur tot 20.00 uur in het Grand Café.

Vrijwilliger bij Crea-Doe

Op maandagmiddag is er een creatieve activiteit voor de dementerende bewoners. Dit is vaak gebaseerd op het jaargetijde of er wordt gedaan wat de bewoners aangeven wat zij willen doen

(13.50 – 15.30 uur).

Handjehelpen zoekt:

Vrijwilliger voor kletsen en wandelen met een vrouw van 38

Houdt u net zoals zij van creatief bezig zijn, een praatje maken of een wandelingetje met de hond? Dan komt zij graag met u in contact. Door haar chronische ziekte kan zij niet werken en zou zij het gezellig vinden om wat meer contact te hebben. Haar hondje kwispelt als u komt!

Sparringmaatje bij het klussen voor man met autisme

Deze heer (61) loopt regelmatig tegen blokkades aan als hij een klus wil aanpakken. Of het nou gaat om klussen aan een fiets, boot, bouwen van een schuurtje of klussen in huis. Klussen kan hij wel, echter door zijn autisme is het moeilijk om het overzicht te krijgen. Bent u iemand die zijn soms wat wilde plannen kan samenvatten in realistische doelen, samen met hem een klus in overzichtelijke stappen kan verdelen, tijdens de klus het proces in de gaten houdt, en hem over het dode punt heen kan helpen als hij vast loopt? Iemand die niet zegt hoe het moet, maar alternatieven kan bespreken met een creatieve geest? Dan is hij op zoek naar u! Kortom een echte Gamma, Karwei- of Hornbachvrijwilliger!

Maatje voor meisje van 14 om spelletjes te doen en te dansen

Een meisje van 14 houdt van dansen, spelletjes doen en series kijken. Op school kan zij niet zo goed aansluiting vinden bij haar leeftijdsgenoten. Wellicht dat dat komt omdat zij al veel heeft meegemaakt. Zij heeft een chronische ziekte waardoor veel anders gaat dan bij anderen. Gelukkig is zij een hele gezellige en sociale meid. Ben jij een jonge meid en zet jij in op deze kant en heb je een paar uurtjes voor haar vrij? Dan gaan jullie echt lol beleven!

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden