Kees Stoppelenburg, Corneel Krijgsman en Cees Kamsteeg vormen de directie van Stoppelenburg Uitvaartverzorging. ''De mensen raken met onze betrokken aanpak.'' (Eigen foto)
Kees Stoppelenburg, Corneel Krijgsman en Cees Kamsteeg vormen de directie van Stoppelenburg Uitvaartverzorging. ''De mensen raken met onze betrokken aanpak.'' (Eigen foto) (Foto: )

Welkom op Uitvaartbeurs Lopik in De Schouw

Lopik - Stoppelenburg Uitvaartverzorging organiseert op zaterdag 25 mei van 10.00 tot 16.00 uur een uitvaartbeurs in De Schouw in Lopik. In een laagdrempelige en 'lichte' setting kunnen belangstellenden kennis maken met het bedrijf, haar medewerkers en leveranciers.

"We verzorgen de laatste jaren steeds meer uitvaarten in de Lopikerwaard", vertelt Kees Stoppelenburg, samen met Corneel Krijgsman en Cees Kamsteeg de directie van Stoppelenburg. "Vanaf 1956 zijn wij werkzaam in de Krimpenerwaard, maar wij voelen ons ook thuis in de Lopikerwaard. Dat heeft alles te maken met onze instelling en geschiedenis. Wij kennen het gebied en weten de mensen te raken met onze betrokken aanpak, om zo te komen tot een weloverwogen en duidelijk advies voor de uitvaart en alles daaromheen."
De medewerkers vertellen graag over het bedrijf en de diverse diensten, zoals het Depositofonds en het werk van nazorgconsulent Etiënne van Druenen. ''Met trots presenteren wij ook onze collectie rouwdrukwerk met bijzondere afbeeldingen van de Lopikerwaard.''
Loop op uw gemak langs de stands van exposanten met videografie, fotografie, bloemkunst, glasgeschenken, en bijvoorbeeld uitvaartkisten, sieraden, urnen en grafstenen. Buiten bij De Schouw staan enkele rouw- en volgwagens opgesteld en zelfs een loopkoets.

stoppelenburguitvaart.nl

Meer berichten