Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 5-6-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Bureau Betoeterd zoekt:

Lid schrijversteam “VoorElkaar”

Vier keer per jaar verschijnt het tijdschrift voor mantelzorgers: “VoorElkaar”. Het tijdschrift wordt uitgegeven door diverse samenwerkende mantelzorgsteunpunten in Midden-Nederland (waaronder Stichting Pulse, IJsselstein/Lopik) en heeft een oplage van duizenden stuks.
Een klein team van vrijwillige schrijvers verzorgt de inhoud van VoorElkaar. Zij willen dit team graag uitbreiden met een of meer inspirerende collega’s.

Zomerfestijn+ zoekt:

Vrijwilliger PR

Zomerfestijn+ is een divers activiteitenprogramma voor de thuisblijvers in IJsselstein gedurende de vakantieperiode. Het betreft in de regel ouderen, die in die periode alleen zijn omdat familie en bekenden met vakantie zijn. De werkgroep die wordt gevormd door een aantal leden van de organisaties zoekt vrijwilligers die de activiteiten willen ondersteunen. Hij/zij levert een bijdrage aan de publiciteit rondom Zomerfestijn+ door middel van persberichten en het programmaboekje. Ook willen zij het programma 2019 met onze eigen website en Facebookpagina meer bekendheid geven. Heeft u affiniteit met publiciteit en het onderhouden van een website en Facebookpagina, u bent van harte welkom.

Vrijwilliger sponsorwerving

Zomerfestijn+ vindt plaats in de zomervakantie. De werkzaamheden zijn het half jaar daaraan voorafgaand. De werkzaamheden zijn niet gebonden aan een bepaald tijdstip en kunnen plaatsvinden op tijden dat het u schikt. Het aantal dagdelen dat u bezig bent is zeer variabel en zal toenemen naar mate de zomer nadert. Naar verwachting zal het op zijn hoogst 2 dagdelen per week zijn.

Hij/zij benadert IJsselsteinse bedrijven voor het werven van sponsorgelden. Deze zijn noodzakelijk om de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen. Voelt u hiervoor? U bent van harte welkom.

Stichting Speeltuin Kloosterplantsoen zoekt:

Vrijwilligers voor speeltuin

Koffie, thee, limonade en andere versnaperingen verkopen aan kinderen, ouders en grootouders in het paviljoen bij de speeltuin Kloosterplantsoen.

Secretaris van het bestuur

Speeltuin Kloosterplantsoen is op zoek naar een secretaris voor het bestuur. Werkzaamheden van secretaris:
• stelt samen met voorzitter agenda voor vergaderingen op; • maakt verslagen en notulen van diverse vergaderingen; • behandelt ingekomen en uitgaande post; • houdt archief en vrijwilligersadministratie bij; • vult en beheert google drive; • verzorgt info voor website i.s.m. webbeheerder; • verzorgt info naar vrijwilligers via mail en app; • verzorgt info naar vrienden, partners, sponsors.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten