Foto: Gemeente Lopik

Jasmijn Wong en burgemeester Laurens de Graaf onthullen verkeersdisplay

Jasmijn Wong uit Polsbroekerdam onthulde donderdag 6 juni samen met burgemeester Laurens de Graaf een verkeersdisplay tegenover haar huis aan de Damweg.

Polsbroekerdam 0 Jasmijn schreef de burgemeester in april een brief waarin zij vroeg of hij iets voor haar wilde doen. Zij maakt zich namelijk zorgen over haar poes die bang is voor auto's en motoren die te snel door de straat rijden.
In haar brief vroeg Jasmijn of de burgemeester een flitspaal wilde neerzetten. Daarop schreef burgemeester Laurens de Graaf haar dat hij haar graag wilde helpen, maar dat de gemeente Lopik geen flitspalen heeft. Als burgemeester krijgt hij vaker verzoeken om iets te doen tegen auto's en motoren die te snel door de gemeente rijden. Hij beloofde Jasmijn één van de verkeersdisplays te plaatsen.
Vanmiddag was het zover; samen met burgemeester Laurens de Graaf onthulde Jasmijn de verkeersdisplay aan de Damweg tegenover haar huis. De burgemeester vertelde Jasmijn dat hij hoopt dat auto's en motoren nu minder snel rijden.

Meer berichten