Staand: Sander Prinsen en Ulrich van Egdom. Zittend: Alette Trompetter, Kees Mulder, Hans van Dis, Lenie Hummelink, Theo Trompetter.
Staand: Sander Prinsen en Ulrich van Egdom. Zittend: Alette Trompetter, Kees Mulder, Hans van Dis, Lenie Hummelink, Theo Trompetter. (Foto: Jeroen Bos)

Cheque 'Koffiecorner van het jaar' voor Yselvaert

Meubelmerk Harvink in IJsselstein heeft de tweede prijs ontvangen voor de mooiste koffiecorner. Dat bepaalde de vakjury in de landelijke verkiezing 'Koffiecorner van het jaar'.

Dit jaar mochten de winnaars tevens een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze. Voor de nummer twee betekent dit een bedrag van € 750,-. Alette Trompetter dacht direct aan Stichting Yselvaert die rondvaarten verzorgt door de grachten van IJsselstein: "Vorig jaar hebben ze helaas de twee boten verloren bij een brand in een loods van jachthaven Marnemoende. We willen ze met deze bijdrage graag een steun in de rug geven."

Hans van Dis van Yselvaert: "Wij hebben na de brand twee elektrisch aangedreven boten aangeschaft, maar hebben nog geen elektra-aansluiting. Omdat dit veel kosten met zich meebrengt, willen we deze cheque daarvoor gebruiken. We zijn ontzettend blij met deze bijdrage en Harvink erg dankbaar."

Eigenaren Alette Trompetter en Sander Prinsen van het bedrijf aan de Tinbergenlaan namen de award afgelopen week in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking bij Harvink. Trompetter: "We maken veel gebruik van de koffiecorner, want het is de ontmoetingsplek en het rustmoment in het Harvink huis. Daarom besteden we daar extra aandacht aan. Dat we de tweede prijs in ontvangst mochten nemen, is een mooie erkenning."

Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee organiseerde de verkiezing voor het tweede jaar op rij en reikte de prijzen uit. Fortune-ondernemer Ulrich van Egdom: "Wij vinden het belangrijk dat de koffiemomenten zo comfortabel mogelijk zijn in tijden van drukte en online werken. Met een ingerichte koffiecorner en goede koffie wordt voor klanten en medewerkers een rustmoment gecreëerd."

De eerste en derde prijs gingen naar kassenreinigingsbedrijf Van der Waay in Hazerswoude-Dorp en Garagebedrijf Hofsink en Nijland in Hardenberg.

 

Meer berichten