Dagopvang De Warmtebron in Benschop is verrast met twee duofietsen. Cor de Bruijn, rechts op de foto, kwam ze overhandigen. (Foto: Annet Kasbergen)
Dagopvang De Warmtebron in Benschop is verrast met twee duofietsen. Cor de Bruijn, rechts op de foto, kwam ze overhandigen. (Foto: Annet Kasbergen) (Foto: Annet Kasbergen)

Dagopvang De Warmtebron verrast met twee duofietsen

Dagopvang De Warmtebron in Benschop is verrast met twee duofietsen. Cor de Bruijn, die de dagopvang voor ouderen op de donderdag een heel mooi initiatief vind, heeft ze overhandigd.

Benschop - De fietsen hebben een elektromotor en zijn voorzien van armleuningen. De deelnemers kunnen op de duofiets met een vrijwilliger gezellig een ritje op de fiets maken. Omdat veel ouderen niet zelf meer kunnen of durven fietsen is het een uitkomst om met begeleider een tochtje te maken door het mooie landschap in de omgeving. Het bestuur van De Warmtebron is uiteraard zeer vereerd met deze fietsen en dankt iedereen die het project steunt. Ook aan andere inwoners van Benschop wil De Warmtebron de fietsen beschikbaar stellen. Wilt u ook eens een stukje fietsen met de duofiets, dan kunt u een mail sturen naar info@dagopvangdewarmtebron.nl of bel Ans v.d.IJssel, tel. 0348-452008 of Annemiek van Vliet, tel. 0348-751352.
De Warmtebron verzorgt elke donderdag dagbesteding in de kantine van De Bosrand voor ouderen die op hulp aangewezen zijn vanwege slecht lopen, zien en/of horen en ouderen die dreigen te vereenzamen en geen gebruik maken van bestaande activiteiten.

Meer berichten