Bij de ruïne van 'Buitenmolen Polders Wiel en Vogelzang' aan de Lekdijk West. V.l.n.r.: winnaar Cor Verweij, Marjan Pleyte, Trudy de Vos en burgemeester Laurens de Graaf.
Bij de ruïne van 'Buitenmolen Polders Wiel en Vogelzang' aan de Lekdijk West. V.l.n.r.: winnaar Cor Verweij, Marjan Pleyte, Trudy de Vos en burgemeester Laurens de Graaf. (Foto: gemeente Lopik)

Prijswinnende foto ruïne Buitenmolen op cover GemeenteMagazine Lopik

Een foto van de ruïne van 'Buitenmolen Polders Wiel en Vogelzang' aan de Lekdijk West in Lopik siert de cover van het nieuwe GemeenteMagazine van de gemeente Lopik. De heer Cor Verweij won daarmee de fotowedstrijd die de gemeente Lopik had uitgeschreven.

Lopik - Eerder deze week reikte burgemeester Laurens de Graaf prijzen uit aan de winnaars van de fotowedstrijd voor de GemeenteGids 2019-2020. De drie prijswinnaars ontvingen respectievelijk een waardebon van 75, 50 dan wel 25 euro van Landwinkel De Noordzijde uit Polsbroek. Bovendien is de foto van de 1e prijswinnaar op de voorpagina  van de nieuwe GemeenteGids te bewonderen.
De tweede prijs werd gewonnen door mevrouw Marjan Pleyte. Mevrouw Trudy de Vos kreeg de derde prijs toegekend. Ook hun foto's krijgen een plaats in de uitgave. Alle winnaars komen uit Lopik.

Het nieuwe GemeenteMagazine, voorheen GemeenteGids, van de gemeente Lopik  verschijnt in juli in een nieuw, modern jasje. Inwoners werden opgeroepen om foto's in te sturen. Ook andere niet-prijswinnende foto's die werden ingestuurd, worden in het magazine opgenomen.

In oktober 2018 riep de gemeente Lopik inwoners op om foto's te maken en in te sturen voor het nieuwe GemeenteMagazine. Hier werd door 42 inwoners positief op gereageerd. Zij stuurden samen 72 foto's in.

De prijsuitreiking vond plaats op de locatie waar de coverfoto is genomen;

Meer berichten