Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 19-6-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Hospice IJsselstein zoekt: Nachtvrijwilligers

In Hospice IJsselstein is er plaats voor 5 terminale gasten. Het team van hospice IJsselstein streeft er naar om de laatste periode van het leven van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.Als nachtvrijwilliger is het belangrijk dat u er bent voor de gasten. U verblijft in de hospice en bent het eerste contact voor de gasten en eventueel familie. De verzorgenden zijn oproepbaar en er is geregeld contact. Indien nodig helpt u mee met de verzorging van de gasten in de nacht.

De Zonnebloem zoekt:

Bestuurslid: De afdeling IJsselstein zoekt op korte termijn 2 nieuwe bestuursleden die mede leiding willen geven aan de afdeling. Bij de afdeling zijn ca. 160 gasten ingeschreven die bezocht worden (29) en/of deelnemen aan de activiteiten. De activiteiten zijn: ontmoetingsdagen (4x per jaar) een uitstapje (1x per jaar). Ook worden activiteiten in kleine groepen georganiseerd onder de naam SOP (samen op pad). De afdeling bestaat uit 42 vrijwilligers, waarvan 5 een bestuursfunctie bekleden. Gezocht wordt naar:

Voorzitter: De voorzitter m/v geeft leiding aan de afdeling en zit de bestuur en vrijwilligers vergadering voor. Hij/zij vertegenwoordigt de afdeling naar buiten en neemt deel aan de regiovergadering van de regio Lek en IJssel.

Bestuurslid activiteiten
Het bestuurslid activiteiten m/v draagt zorg voor leuke en ontspannende activiteiten, stelt het jaarprogramma samen en vertegenwoordigt de afdeling naar deelnemende gastoptredens. Koor, theater enz.

Vrijwilligers: Vrijwilligers bij de Zonnebloem kunnen verschillende taken vervullen binnen de afdeling. Ook jonge vrijwilligers vanaf 20 jaar zijn bijzonder welkom. Qua tijd kunt u zelf aangeven hoeveel uren u u wilt inzetten. De werkzaamheden bij de Zonnebloem afdeling zijn: * Bezoekwerk, variërend van eenmaal per week, per twee weken of anders (ofwel maatje zijn voor iemand) * Organiseren, coördineren en begeleiden van afdelingsactiviteiten * Chauffeursdiensten * Bijwonen van afdelingsvergaderingen * Bestuurswerk * Communicatiewerkzaamheden * Werken aan projecten en nieuwe ideeën vormgeven * Nieuwsbrief maken.

Vrijwilligerscentrale IJsselstein zoekt:

Medewerk(st)er Vrijwilligerscentrale: De Vrijwilligerscentrale IJsselstein is een onderdeel van Stichting Pulse. De Vrijwilligerscentrale is bedoeld voor alle inwoners en maatschappelijke vrijwilligersorganisaties in IJsselstein. De Vrijwilligerscentrale biedt ondersteuning aan mensen die vrijwilligerswerk zoeken en heeft een overzicht van organisaties die met vrijwilligers werken en die op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers.
De Vrijwilligerscentrale IJsselstein beheert o.a. de vacaturebank. Als medewerk(st)er van de Vrijwilligerscentrale voert u ten behoeve van de vacaturebank de volgende werkzaamheden uit:

- Intakegesprekken voeren met aspirant vrijwilligers en bemiddelen naar vrijwilligerswerk; - Vacatures voor vrijwilligerswerk verwerken; - Vacaturebank up to date houden; - Bijhouden van de administratie ten behoeve van de bemiddeling tussen vraag en aanbod van vrijwilligers; - Mail verwerken; - Vrijwilligers en organisaties informatie verschaffen over vrijwilligerswerk; - Contact onderhouden met organisaties; - Vrijwilligerswerk promoten binnen IJsselstein.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten