Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 7-8-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

School’s Cool zoekt:

Thuismentor

Door een goede begeleiding van de brugklasleerlingen de overgang van groep 8 naar de brugklas zo soepel mogelijk maken. Het begeleiden van de leerling vindt bij de leerling thuis plaats. Per schoolweek ongeveer 1 klokuur. Het betreft het plannen en het maken van het huiswerk. Daarnaast mag er een vorm van bijles ontstaan. Ook kan het zijn dat de mentor met de school in contact treedt. Eens in de 8 weken hebben de mentoren onderling contact met elkaar om over de ervaren problemen met elkaar te praten, zogenaamde intervisie. Twee keer per jaar zijn er informatieavonden over onderwerpen waarmee men te maken kan krijgen. De begeleidng stopt na ongeveer 1,5 jaar.

AxionContinu Woonzorgcentrum Isselwaerde zoekt:

Verzorger Aquarium

Isselwaerde zoekt een of twee vrijwilligers die het onderhoud van het aquarium op zich wil nemen.

U bent gemiddeld 1x per week of 2 weken beschikbaar. Kennis van het onderhoud van een aquarium. U moet zelfstandig kunnen werken.

Gezelschap op de woningen

Isselwaerde is op zoek naar vrijwilligers die willen zorgen voor gezelligheid op de woning. Als maatje voor de bewoners of een bewoner. Voor koffie, borrel, iets bakken, een spelletje, samen foto's te kijken, etc.

Begeleiden bij de gym

Op de woensdagmorgen zoekt Isselwaerde een vrijwilliger die wil helpen bij het begeleiden bij de gym. En bij het ophalen en terugbrengen van de bewoners.

Tijdens de gymactiviteit ondersteunt u de fysiotherapeut met de bewegingsactiviteit. U vindt het belangrijk dat de activiteit rustig en gezellig verloopt en alle bewoners (ongeveer 8) aandacht krijgen.

Stichting Pulse Opbouwwerk/Vitaal IJsselstein zoekt:

Sport- en Spelbegeleider

Vitaal IJsselstein (buurtsportcoaches van IJsselstein) organiseert 3 tot 4 keer per jaar een sport- en spelmiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. U kunt worden ingezet als iemand die het leuk vindt om een spel te begeleiden en mee te helpen met de organisatie op de dag.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden