Logo zenderstreeknieuws.nl


Foto: Stichting Pulse
Foto: Stichting Pulse
Aap Stein

Aap Stein is er natuurlijk ook bij in Apestad

Waar veel Apeluiers nog lui in hun stoel hangen en zich eind februari pas in hun carnavalspak hijsen, is de KOIJ al lang druk bezig met het realiseren van het carnaval in IJsselstein.

Met trots presenteren zij ook dit jaar een gezellig en divers carnavalsprogramma voor iedereen. Twee carnavalsavonden voor de ouderen in IJsselstein; in Isselwaerde en Mariënstein. Op vrijdag 24 februari is heel IJsselstein uitgenodigd voor de kroegentocht. Hét evenement van IJsselsteins carnaval is de dag daarna: de optocht! (Foto: Pulse)

Maar er is meer. Zoek op zondagochtend na dit feestgedruis wat energie voor de carnavalsmis in de Basiliek en geniet van de klanken van de Brulapen die je kater doen vergeten. Voor de kinderen is er op maandag een carnavalsprogramma in de IJsselhal.
Vele creatieve loopgroepen en wagens hebben zich aangemeld voor de optocht. ''Helaas moeten we dit jaar een wagen missen door gebrek aan bouwruimte.''

Dus hierbij een oproepje: ben jij die boer, grootgrondbezitter of carnavalsfanaat die zijn schuur of hal wil delen, dan hoort de KOIJ dat graag! Of zet je je gewoon graag in met de KOIJ voor het carnaval in IJsselstein, als optochtbegeleider bijvoorbeeld? Stuur een mailtje naar info@koij.nl . Voor de laatste nieuwtjes: kijk op Facebook Karnavals Organisatie IJsselstein - KOIJ.

Stein is op zoek naar alles waar u als IJsselsteiner aandacht voor wilt. Mooie verhalen, verborgen locaties en goede initiatieven. Schroom niet en vertel het Stein! Stuur een e-mail naar redactie@onsijsselstein.nl . Stein is ook te volgen op www.facebook.com/aap.stein.

Aap Stein is een initiatief van Pulse in samenwerking met Zenderstreeknieuws.

Reageer als eerste
Meer berichten