Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 7-8-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Senioren Amusementsgroep (SAG) zoekt:

Spelcoach: De SAG is een amateurgezelschap dat een programma verzorgt voor ouderen met muziek, zang en toneel (sketches). De toneelgroep zoekt nu met spoed een spelcoach die de toneelspelers van de SAG wil begeleiden bij het toneel-onderdeel (instuderen van sketches).

Stichting Pulse Huiskamer zoekt:

Activiteitenbegeleider voor ouderen: Huiskamer De Sterrenwacht is een wekelijkse ontmoetingsgroep voor ouderen (65+) waar gezelligheid, samen bezig zijn, interactie en deelnemen aan leuke activiteiten centraal staat.

Voor de huiskamer is Pulse op zoek naar een bekwame, bevlogen en enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt samen met andere vrijwilligers de huiskamer van a tot z te draaien en activiteiten met de deelnemers te begeleiden. Het is een pre als u tevens een coördinerende rol zou kunnen innemen t.a.v. het vormgeven van het dagprogramma en het aansturen van de andere vrijwilligers op de huiskamer. U bent dan een eerste aanspreekpunt voor deelnemers en vrijwilligers tijdens het draaien van de huiskamer.

Wereldwinkel Nieuwegein zoekt:

Bestuurslid: Als bestuurslid bent u samen met de andere bestuurders verantwoordelijk voor de organisatie en het voortbestaan van Wereldwinkel Nieuwegein. Zij verwachten dat u de bestuursvergaderingen en de medewerkersvergaderingen bijwoont en (in overleg en na inwerken) helpt de taken uit te voeren.

Winkelmedewerker: De Wereldwinkel wordt geheel gerund door vrijwilligers. Om producenten in de Derde Wereld te ondersteunen, verkopen zij hun artikelen. De winkel profileert zich als een "Fairtrade Cadeauwinkel". U bent minstens één dagdeel per week beschikbaar en af en toe voor een weekenddienst.

U vindt het leuk om zelfstandig in de winkel te staan en om een prettig verkoopgesprek te voeren met een klant. U bezoekt ook de medewerkersvergadering (max.6x per jaar).

Stichting IJsselsteinse Toertocht zoekt:

Bestuurslid: Stichting IJsselsteinse Toertocht is op zoek naar iemand die het bestuur wil komen versterken m.i.v. 1 oktober 2019. De bestuursfuncties zijn onbetaald. Zij zijn op zoek naar iemand met organisatietalent op gebied van evenementen en affiniteit met wielrennen/toertochten. Er is een functieprofiel beschikbaar.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden