Stafkantoor Pulse verhuist naar stadhuis IJsselstein

IJsselstein - Met ingang van maandag 16 september is de stafafdeling van Stichting Pulse gevestigd in het stadhuis van IJsselstein aan de Overtoom 1. Eerder deze zomer nam het Sociaal Team al haar intrede. En later dit jaar volgt ook vluchtelingenwerk.

De politie en woningcorporatie Provides waren al verhuisd, wat maakt dat alle dienstverlenende partners voor het einde van het jaar onder één dak zitten.

Pulse is de welzijnsonderneming van en voor inwoners van IJsselstein. Met als doel de kwaliteit van wonen en leven voor inwoners te vergroten: thuis en in de buurt. Om het welzijn te vergroten, biedt Pulse diensten op het gebied van ontmoeting, participatie en ontwikkeling. Met bijna 500 vrijwilligers en 50 professionele sociaal werkers zoals jongerenwerkers, wijkwerkers en buursportcoaches hebben ze een uitgebreid netwerk van bewoners, activiteiten en locaties in en voor IJsselstein.

In de hal van het stadhuis zijn aanpassingen verricht voor de herkenbaarheid van bovenstaande organisaties. Alleen het stafkantoor van Stichting Pulse verhuist. Dat was voorheen gevestigd in Woonzorgcentrum Ewoud. De overige locaties kunt u vinden op de website van Stichting Pulse: www.stichting-pulse.nl

Meer berichten