Vrijwilligersmarkt in Bibliotheek IJsselstein.

IJsselstein - De periode na de zomervakantie is voor veel mensen een goed moment om zich te oriënteren op vrijwilligerswerk. Daarom organiseert de Vrijwilligerscentrale IJsselstein op vrijdag 11 oktober van 14u – 17u een Vrijwilligersmarkt in de Bibliotheek Lek & IJssel.

Verschillende maatschappelijke organisaties uit IJsselstein nemen deel aan de markt, verspreid over de twee verdiepingen van de bibliotheek. Voor mensen die mogelijk interesse hebben in het doen van vrijwilligerswerk, maar nog niet weten bij wie ze dat willen doen, is dit een uitgelezen kans. Men kan kennis maken met de organisaties en hun coördinatoren, en zien voor welke vacatures momenteel vrijwilligers worden gezocht.

kunnen gewoon binnenlopen, de Vrijwilligersmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen. Het adres van de bibliotheek is Overtoom 7 in IJsselstein.

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein zet zich in voor alle vrijwilligersorganisaties in IJsselstein en voor alle IJsselsteinse burgers die vrijwilligerswerk verrichten of willen gaan verrichten. We brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Meer informatie: www.vwij.nl & https://www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein/

Lees ook

Meer berichten