Hollandsche werf pakt weer flink uit met Halloween

IJsselstein - Vanwege het daverende succes van de eerste editie, viert de jongste wijk van IJsselstein, Hollandsche Werf, dit jaar weer groots Halloween. Het feest vindt plaats op zaterdag 26 oktober met ruim 60 kids, hun ouders en andere buurtbewoners. Het is het tweede (besloten) buurtfeest van de wijk, een traditie is geboren.

Het feest start aan het einde van de middag. Vanaf 16.45 uur is er alle tijd en ruimte om te dansen, schminken, knutselen, springen op een springkussen, spelletjes te doen, en om te luisteren naar spannende verhalen die worden voorgelezen. Tegelijkertijd met de activiteiten gaat de BBQ aan voor het Halloweenmaal met broodjes hamburger of knakworst, heksensoep, rattensalade en kunnen de kids zelf marshmallows/brooddeeg roosteren.

Na dit scary maal en als het donker is trekken de kinderen zelf voor trick or treat door de versierde wijk. Bij de huizen die zijn versierd, mogen zij aanbellen voor iets lekkers.

Vanaf half negen is het de beurt aan de volwassen wijkbewoners en kunnen zij proosten met elkaar tijdens de Halloween borrel.

De middag en avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Pulse wijkbudget, Jumbo Clinckhoeff, Dolstra Dance Centre, de Snuisterije en de Partyshop.

Meer berichten