Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 16-10-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Samenwerkingsproject Pulse & Reinaerde zoekt:

Vrijwilligers die zich 1 keer per week willen inzetten voor hun medemens

Reinaerde is altijd op zoek naar vrijwilligers die op welke wijze dan ook zich in willen zetten voor hun cliënten. Deze cliënten zijn (licht)verstandelijk beperkt waardoor zij bij sommige activiteiten gewoon wat meer ondersteuning en hulp nodig hebben.

U kunt hierbij denken aan samen een stukje wandelen, fietsen of bordspelletje doen. Of nieuwe kleding kopen in het stadje, samen koken of even een terrasje pakken. Voor iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk met deze doelgroep is er wel een klus te vinden.

Theater Pantalone zoekt:

Bestuurslid

Bestuurslid van Stichting Beheer Pantalone.

Besturen en beleid bepalen voor Pantalone; contact met vrijwilligers en de verschillende vrijwilligersgroepen (techniek, horeca, schoonmaak, PR), contact naar buiten (o.a. sponsors), contact met huurders.

Vrijwilligerspunt Pulse Lopik zoekt:

Vrijwilligers voor Financiën op orde

Vindt u het leuk mensen te helpen om de administratie weer op orde te krijgen en er voor te zorgen dat zij inzicht hebben in de financiën? Weet u hoe een begroting werkt en kunt u mensen adviseren over hun inkomsten en uitgaven? Wilt u helpen bij het invullen van formulieren of het bellen naar instanties?

Stichting Pulse Opbouwwerk/Vitaal Ijsselstein zoekt:

Halloween

31 oktober is er op Zenderpark een Halloweenoptocht. Hiervoor worden vrijwiligers gezocht om mee te helpen griezelen.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten