Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 30-10-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Buurtbusvereniging Woerden-IJsselstein zoekt: Buschauffeur

Chauffeur op de buurtbus, een kleinschalige vorm van openbaar vervoer tussen de kleinere kernen van de Lopikerwaard. De buurtbus rijdt op werkdagen en zaterdag een lijndienst tussen Woerden-Oudewater-Polsbroekerdam-Polsbroek-Schoonhoven-Cabouw-Lopik-Lopikerkapel-IJsselstein-Benschop en Montfoort. Kleine 8-persoons Mercedes busjes. Eén (of twee) keer per week een dienst van in totaal 4 uur. Naar behoefte in te plannen met de planners.

Landschap Erfgoed Utrecht zoekt: Vrijwilliger wilgen knotten

Langs de oevers van het riviertje de Lange Linschoten in de gemeenten Montfoort en Oudewater staan ruim 1.000 karakteristieke knotwilgen. Om deze knotwilgen te behouden is onderhoud nodig. Op 16 november organiseren Landschap Erfgoed Utrecht en de gemeente Oudewater een knotdag.

Stichting Avond4Daagse IJsselstein zoekt: Penningmeester

Is verantwoordelijk voor alle inkomsten en uitgaven van de Stichting Avondvierdaagse IJsselstein en beschikt over een goed financieel inzicht. Opstellen financieel overzicht, balans en begroting komend jaar. Bijhouden van de administratie, kas en bankboek. Inschrijvingen van de scholen controleren en bij fouten of onvolledige lijsten contact opnemen met de contactpersoon van de desbetreffende school, daarna inboeken. Kasgeld regelen voor de voorinschrijving en ook de voorinschrijving bijwonen samen met 2 andere bestuursleden op een avond in het zwembad. Onkosten vergoedingen bestuur regelen. Alle binnenkomende facturen controleren en betalen en boeken.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten