Jubilaris Petra van Randwijk krijgt van de voorzitter de erespeld van de KNMO en de bijbehorende oorkonde uitgereikt voor 25 jaar lidmaatschap van Crescendo. (Foto: Leo Bennis)
Jubilaris Petra van Randwijk krijgt van de voorzitter de erespeld van de KNMO en de bijbehorende oorkonde uitgereikt voor 25 jaar lidmaatschap van Crescendo. (Foto: Leo Bennis) (Foto: LBennis )

Crescendo haalt het beste van zichzelf naar boven

In een volledig uitverkocht dorpshuis De Schouw in Lopik heeft muziekvereniging Crescendo weer het beste van zichzelf naar boven gehaald. Een buitengewoon geslaagde avond, dat vond iedereen. "Top gespeeld en volle bak", zeiden veel mensen na afloop tegen muzikanten en dirigent.

Lopik - Het concert bood heel wat anders dan hoempapa, mocht iemand dat van de Lopikse muzikanten verwacht hebben. Mamma Mia van Abba stond op het programma, maar ook werk van Elvis Presley, en niet te vergeten solo's op sopraansax van Astor Piazzolla en op bugel van het bekende Concierto d'Aranjuez. En daarbij songfestivalwinnaar Ding-a-dong van Teach-in, maar ook het duet uit de klassieke opera De Parelvissers van George Bizet, gespeeld door twee trombones.En dan was er ook nog het gastoptreden van muziekgroep Oudewater, voorafgaand aan Crescendo. ''Een bijzonder plezierige avond, fijn om naar te luisteren en een voortreffelijke presentatie'', concludeert Crescendo. "Je kunt gerust naar een concert gaan van Crescendo, want dat is zeer de moeite waard", aldus een trouwe bezoeker.
Tussen de bedrijven door is ook een van de steunpilaren van het huidige Crescendo, Petra van Randwijk, gehuldigd voor haar 25-jarig lidmaatschap.

Meer berichten