Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 13-11-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Handjehelpen zoekt:

Avondje gezelschap voor jonge dame

Komt u op donderdagavond bij haar, zodat haar ouders weer eens een avond samen op stap kunnen? Zij is 14 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Daardoor kan zij niet zoals andere 14 jarigen alleen thuis blijven. Komt u een spelletje met haar doen of een leuke serie kijken? U krijgt er een kleine oppasvergoeding voor.

Iemand die wil stadten met een dame

Even naar buiten is voor de meeste mensen heel gewoon. Voor deze dame is dat helaas al heel lang niet meer zo vanzelfsprekend. Zij heeft door een eerdere CVA mobiliteitsproblemen en heeft daarnaast een psychische beperking. Zij heeft iemand nodig die haar met de rolstoel mee kan nemen en bij voorkeur een auto heeft. Zij zou graag weer eens de stad zien, naar cityplaza gaan of ergens koffie drinken. Laat u de wereld van haar weer wat groter zijn?

Spelletjesfanaat met humor voor dame

Zij heeft veel interesses. Zo kleurt zij graag, is zij gek op muziek uit de jaren 60/70 en klassiek of doet zij graag een spelletje. Zij is duidelijk en heeft zwartgallige humor. Kunt u daar tegen en bent u zelf ook niet te serieus? Dan wil zij graag kennis met u maken om eens samen op stap te gaan of thuis wat gezelligheid te krijgen.

Bewonersgroep Europa- en Oranjekwartier zoekt:

Uitbreiding/nieuwe leden

Op dit moment bestaat de bewonersgroep uit 6 (vrijwillige)leden. In deze wijken zijn 1250 adressen. Graag willen zij uitbreiding van de bewonersgroep, voor zowel het Oranje- als voor het Europakwartier. Draagt u uw wijk ook een warm hart toe en zou u graag een paar uurtjes in de maand willen bijdragen aan een prettige, veilige en schone woonwijk, meldt u dan aan.

Korenmolen De Windotter zoekt:

Medewerker molenwinkel

In de molenwinkel wordt gewerkt met vrijwilligers. Zij geven adviezen en verkopen het ruime assortiment aan meel, brood-, cake- en koekmixen. Verder zijn er allerlei bakbenodigdheden die worden verpakt in kleinverpakkingen.

Op dit moment zijn zij op zoek naar iemand voor de dinsdagmiddag (13.30-17.00 uur). Ook kan men op de invallijst komen en gevraagd worden om, op verschillende dagdelen in de week, in te vallen als dat nodig is

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten