Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 20-11-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Pulse zoekt:

Planner voor busvervoer

Planning maken voor bussen. Werken in een excelprogramma en een busprogramma.

Dinsdagmorgen van 08.30 - 12.00 uur en eventueel als vervanging. Woensdagmorgen van 08.30 - 12.00 uur en eventueel als vervanging (vanaf 1-1-2020).

Stichting Kinderboerderij ’t Eiterse Hofje zoekt:

Handige klussers

De kinderboerderij wil graag 27 mei open voor publiek. De Stichting is op zoek naar handige vrijwilligers die graag willen klussen.

De belangrijkste klussen die zij voor de opening eind mei willen oppakken:
- plaatsen tuinhuis t.b.v. varkensverblijf; - aanbrengen nieuw dakleer op varkensverblijf;
- verplaatsen bestaande kippenhokken, maken kippenren zodat de kippen weer lekker rond kunnen lopen; - een plek creëren voor ons mestafval om deze op duurzame wijze af te voeren; - allerhande ophangwerk (bordjes); - maken kippenren.

Begeleiders tijdens openingstijden

Binnenkort wil de Stichting de kinderboerderij gaan openen, ook voor publiek. Om op vaste momenten bezoekers de gelegenheid te geven om de kinderboerderij te bezoeken, zijn zij op zoek naar vrijwilligers die alleen en/of samen op vaste momenten op de kinderboerderij aanwezig zijn en het leuk vinden om bezoekers rond te leiden en welkom te heten.

Dierenverzorgers

De kinderboerderij heeft een leuke groep vrijwilligers die de dierenverzorging dagelijks op zich neemt. Er is een rooster en dagelijks is er een voerdienst (ochtend/middag). Op enkele momenten in de week zijn zij op zoek naar meer vrijwilligers (dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdagmiddag). Daarnaast zoeken zij ook vrijwilligers die wel standby willen staan om evt. gaten in het rooster op te kunnen vullen.

De Zonnebloem zoekt:

Bestuurslid:

De afdeling IJsselstein zoekt op korte termijn 2 nieuwe bestuursleden die mede leiding willen geven aan de afdeling. Bij de afdeling zijn ca. 160 gasten ingeschreven die bezocht worden (29) en/of deelnemen aan de activiteiten.
De activiteiten zijn: ontmoetingsdagen (4x per jaar) een uitstapje (1x per jaar). Ook worden activiteiten in kleine groepen georganiseerd onder de naam SOP (samen op pad). De afdeling bestaat uit 42 vrijwilligers, waarvan 5 een bestuursfunctie bekleden.

Vrijwilliger voor verschillende taken

Vrijwiligers bij de Zonnebloem kunnen verschillende taken vervullen binnen de afdeling. Ook jonge vrijwilligers vanaf 20 jaar zijn bijzonder welkom. Qua tijd kunt u zelf aangeven hoeveel uren u u wilt inzetten.

De werkzaamheden bij de Zonnebloem afdeling zijn:
* Bezoekwerk, variërend van eenmaal per week, per twee weken of anders (ofwel maatje zijn voor iemand); * Organiseren, coördineren en begeleiden van afdelingsactiviteiten; * Chauffeursdiensten;
* Bijwonen van afdelingsvergaderingen; * Bestuurswerk; * Communicatiewerkzaamheden; * Werken aan projecten en nieuwe ideeën vormgeven; * Nieuwsbrief maken.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl

Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten