Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein & Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 8-1-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

AxionContinu locatie Mariënstein zoekt:

Wandelmaatje

In woonzorgcentrum Mariënstein wonen verschillende dames en heren die graag samen met een maatje naar buiten willen om te genieten van de buitenlucht. Zij verwachten dat u regelmatig met de bewoner een wandelingetje gaat maken. Dit kan van 1x per week tot minimaal 1x per maand. Samen met de bewoner spreekt u af welke dag het beste uitkomt.

Vrijwilliger warme maaltijd

In woonzorgcentrum Mariënstein eten elke avond 6 bewoners met elkaar in de huiskamer. Omdat er bewoners zijn die wat hulp nodig hebben bij het eten is het fijn als er een vrijwilliger is die de verzorgende kan ondersteunen. U helpt de bewoners samen met de verzorgende tijdens de warme maaltijd en na afloop drinkt u met elkaar een kop koffie. Belangrijk is dat het gezellig is en er een goede sfeer heerst.

Stichting 's-Heren Korenmolen de Windotter zoekt:

Medewerker Molenwinkel

In de molenwinkel wordt gewerkt met vrijwilligers.
Zij geven adviezen en verkopen het ruime assortiment aan meel, brood-, cake- en koekmixen. Verder zijn er allerlei bakbenodigdheden die worden verpakt in kleinverpakkingen.

Reinaerde zoekt:

Creatieve hulp met kinderen

De Buitelaers werken elke week met een thema, zoals: herfst, kunst, sport, vakantie en hieruit werken we met tekenen, schilderen of naar het sportveld. Knutselen, tekenen, schilderen, koken, fietsen, voetballen en andere activiteiten die kinderen leuk kunnen vinden.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VWIJL

Meer berichten