Week van Gebed 2020 Thema: Buitengewoon

IJsselstein - De jaarlijkse gebedsweek vindt plaats van 19 tot en met 26 januari. Geïnspireerd door de buitengewone vriendelijkheid die in Handelingen 28 naar voren komt, daagt de Week van Gebed deelnemers uit om te streven naar meer dan het gewone.

Bidden krijgt een extra dimensie als je het samen doet. Al biddend deel je je zorgen en dankbaarheid, niet alleen met God maar ook met elkaar. Samen bidden geeft een uniek gevoel van verbondenheid. Bovendien leer je elkaar en elkaars geloofsbeleving kennen. Andere gebedsvormen en verschillende geloofstradities kunnen inspirerend en verfrissend zijn.

We nodigen u van harte uit om mee te bidden tijdens de Week van Gebed samen met de andere christenen uit IJsselstein. Zoals vorig jaar willen we de plekken waar we gebedsmoment hebben rouleren met de kerken die samenwerken in het IKO.

De Week van Gebed is er voor iedereen. Om samen te bidden, ieder op zijn eigen manier. God verbindt ons aan elkaar als wij ons aan Hem verbinden. Er zullen deze week gebedsmomenten georganiseerd worden, en op de avonden worden er gebedsboekjes verstrekt.

De gebedsmomenten zijn; Dinsdag 21 januari in de Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2,

Woensdag 22 januari in het Kruispunt, Touwlaan 36.

Donderdag 23 januari in de school De Brug, Heemradenlaan 42.

De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur.

Door mee te bidden sluit u zich aan bij miljoenen christenen die wereldwijd in januari samen komen om te bidden. Het is ons verlangen dat tijdens de Week van Gebed christenen vanuit verschillende achtergronden elkaar mogen ontmoeten rondom het bevrijdende werk van God om samen te bidden. Bid je mee?

Meer over de Week van Gebed en gebedsmaterialen vind je op https://www.weekvangebed.nl/buitengewoon

Meer berichten