Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 15-1-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Museum IJsselstein (MIJ) zoekt:

‘Doe-het-zelver’

Het technisch team van het museum zoekt naar een ‘doe-het-zelver’, die van aanpakken weet en die er niet voor schrikt om een wandje te plaatsen of te verwijderen, consoles te maken en te schilderen en die ook nog een stekker aan een snoer kan zetten. Dus kort gezegd: een ‘duizendpoot’.

Gastvrouw/-heer

Als gastvrouw/-heer ontvangt u samen met een collega de bezoekers van het museum. U geeft informatie over het museum en de tentoonstellingen, bedient de kassa, scant museumkaarten en zorgt eventueel voor koffie of thee.

Rondleider

Als het MIJ satellietlocaties gebruikt, worden de bezoekers van het museum naar deze locaties begeleid door een rondleider. MIJ komt graag in contact met vrijwilligers die een groep museumbezoekers op een enthousiaste manier kunnen begeleiden naar en rondleiden op satellietlocaties.

Stichting Bureau Betoeterd zoekt:

Coördinator schrijversteam “VoorElkaar”

Een klein team van vrijwillige schrijvers verzorgt de artikelen in “VoorElkaar”. Inhoudelijk uitgangspunt hierbij zijn onderwerpen op het gebied van mantelzorg die gekozen worden door de deelnemende mantelzorgsteunpunten.

De Stichting zoekt een coördinator die zorgt voor de begeleiding van dit proces. Dit omvat:
– het deelnemen aan de redactievergaderingen waarin de onderwerpen worden gekozen
– de vertaalslag maken naar concrete ideeën voor artikelen
– het informeren en begeleiden van de schrijvers
– het redigeren van de teksten
– de teksten ter goedkeuring voorleggen aan de steunpunten.

Vindt u het leuk om ook zelf teksten te schrijven? Dat kan natuurlijk ook!

In Between Café IJsselstein zoekt:

Organsatie- en/of Communicatietalent

Houdt u van het plannen en organiseren van bijeenkomsten of wilt u daarbij helpen? – Bent u een kei in administratie of zou u dat willen worden? – Kunt u goed schrijven of wilt u daar graag mee oefenen? – Weet u alles van social media of wilt u eindelijk uw eerste stappen zetten op Facebook? Komt u graag naar het In Between Café en gunt u dat andere werkzoekenden ook? Dan zoeken wij u! De maandelijkse In Between Café bijeenkomsten worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Omdat een van hen weer een betaalde klus heeft gevonden, zijn zij op zoek naar nieuwe teamgenoten.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VWIJL

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Meest gelezen

Fruit plukken 16/9
 

Meeste reacties

Het Oude Normaal 1 2/9