Maak het verschil als taalcoach!

Al gestart met je goede voornemens voor 2020? Afvallen of meer bewegen? Of vaker een ander helpen? Zo niet, denk bij dit laatste dan eens aan taalcoach worden bij Stichting Pulse. Je betekent iets voor een ander en zet je ook nog in voor de maatschappij. Mooier kan je een nieuw jaar niet beginnen!

Vanaf januari 2020 zal Pulse de taalcoaching van vluchtelingen verzorgen. Naast het formele aanbod op een taalschool is het oefenen van de Nederlandse taal, op een laagdrempelige manier, zeker zo belangrijk. De maatschappelijke ondersteuning van de vluchtelingen blijft uiteraard bij Vluchtelingenwerk.

Lijkt het je leuk om vluchtelingen te helpen bij het leren van de Nederlandse taal en wil je je leven verrijken door het werken met mensen uit diverse culturen ….. dan is deze vrijwilligersfunctie vast iets voor jou! Je voornaamste taak is om vluchtelingen die moeten inburgeren te helpen bij de Nederlandse taal vooral door te oefenen in praktische situaties. Daarnaast oefen en herhaal je wat er op de taalschool behandeld is.

Je wordt in de gelegenheid gesteld om een Basistraining te volgen en met vragen over de taalondersteuning en over materiaal kun je terecht bij een ervaren coördinator.

Ben jij enthousiast? Werk dan vandaag nog aan die goede voornemens en neem contact op met Ans Tersteeg, taalcoördinator via telefoonnummer 06-24332706 of mail naar: taalhuis@stichting-pulse.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Meest gelezen

Fruit plukken 16/9
 

Meeste reacties

Het Oude Normaal 1 2/9