Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 22-1-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

De Gouden Koets zoekt:

Chauffeurs

Voor één of meerdere dagdelen in de week zoeken wij nog chauffeurs (m/v) voor het besturen van de Gouden Koets, een elektrisch aangedreven voertuig. Ochtenddienst vanaf 9.30 uur tot 12.30 uur, middag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. De ritten worden telefonisch aangevraagd en ingepland door 3 vrijwilligers. De Gouden Koets, standplaats Ewoud, biedt gratis vervoer aan voor 60- plussers binnen de gemeente IJsselstein.

Stichting Pulse IJsselstein/Lopik zoekt:

Taalcoach voor vluchtelingen

Lijkt het u leuk om vluchtelingen te helpen bij het leren van de Nederlandse taal en wilt u uw leven verrrijken door het werken met mensen uit diverse culturen ….. dan is deze vrijwilligersfunctie vast iets voor u! Uw voornaamste taak is om vluchtelingen die moeten inburgeren te helpen bij de Nederlandse taal vooral door te oefenen in praktische situaties. Denk hierbij aan naar de markt gaan, naar de winkel of naar de bibliotheek.
Daarnaast oefent en herhaalt u wat er op de taalschool behandeld is.

AxionContinu Mariënstein zoekt:

Vrijwilligers voor huiskamer Klaproos

Op verpleegafdeling de Klaproos wonen 12 dementerende ouderen die met elkaar de dag doorbrengen in de gezamenlijke huiskamer. Op verschillende dagdelen zoeken zij hulp bij de koffie, maaltijden of gewoon gezellig een praatje maken. U komt gezelligheid en aandacht brengen in de huiskamer. Samen koffie drinken, een spelletje doen, journaal kijken of de krant voorlezen is wat de bewoners graag doen. Ook samen lunchen of van de warme maaltijd genieten kan. U helpt de bewoners waar dat nodig is en laat ze zelf doen wat kan.

Vrijwilliger bij de warme maaltijd

In woonzorgcentrum Mariënstein eten elke avond 6 bewoners met elkaar in de huiskamer. Omdat er bewoners zijn die wat hulp nodig hebben bij het eten is het fijn als er een vrijwilliger is die de verzorgende kan ondersteunen. U helpt de bewoners samen met de verzorgende tijdens de warme maaltijd en na afloop drinkt u met elkaar een kop koffie. Belangrijk is dat het gezellig is en er een goede sfeer heerst.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VWIJL

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Meest gelezen

Fruit plukken 16/9
 

Meeste reacties

Het Oude Normaal 1 2/9