Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 6-2-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Buurtgezinnen.nl zoekt:

Steungezinnen

Buurtgezinnen.nl zoekt voor overbelaste gezinnen een steungezin in de buurt, zodat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen even onbezorgd kind kunnen zijn. Als steungezin ondersteunt u voor een langere periode een vraaggezin op het gebied van opvoeding van de kinderen. Welke ondersteuning u biedt en hoeveel tijd u erin steekt bepaalt u samen met het vraaggezin.

Stichting Pulse IJsselstein/Lopik zoekt:

Chauffeurs voor de Pendelbus

Stichting Pulse is met spoed op zoek naar chauffeurs voor de Pulse Pendel die op vrijdag en/of in de avond op een van onze bussen wil rijden om ouderen te vervoeren. Mag ook oproepbaar/reserve zijn. Affiniteit met (dementerende) ouderen is een pre.

Theater Pantalone zoekt:

Coördinator kledingteam Kwibus

Het kledingteam bestaat momenteel uit 12 personen die zorgen voor de kleding voor de producties van Kwibus. Deze kleding wordt door de medewerksters genaaid of uit de bestaande collectie gehaald.
Het kledingteam is opgedeeld in 3 teams:
1 team werkt op maandagavond,
1 team op de dinsdagmorgen,
1 team werkt thuis.

Coördineren van de teams. Overleg met regisseurs van de verschillende producties.

Bardienstmedewerker

Het met een of twee collega’s bedienen van de bar in Theater Pantalone, het leukste theater van Nederland. Consumpties verkopen aan bezoekers en uiteraard afrekenen. Bijvullen drankvoorraad. Na afloop schoonmaken van de bar en de keuken. Consumpties verkopen aan bezoekers en uiteraard afrekenen. Bijvullen drankvoorraad. Na afloop schoonmaken van de bar en de keuken.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl
Bezoekadres en openingstijden:

Bibliotheek Lek & IJssel

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur De kinderclub Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

www.facebook.com/VWIJL

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden