Wethouder Peter Bekker, RMN-directeur Rob Schram, WerkwIJSS-medewerkers Richard en Gerard en WerkwIJSS-directeur Veronique van der Heijden tijdens de officiële aftrap. (Foto: RMN)
Wethouder Peter Bekker, RMN-directeur Rob Schram, WerkwIJSS-medewerkers Richard en Gerard en WerkwIJSS-directeur Veronique van der Heijden tijdens de officiële aftrap. (Foto: RMN) (Foto: )

WerkwIJSS leegt voortaan de IJsselsteinse prullenbakken

Medewerkers van sociaal leerwerkbedrijf WerkwIJSS zijn vanaf nu officieel verantwoordelijk voor het legen van de openbare prullenbakken in de hele stad.

IJSSELSTEIN – De samenwerking tussen Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) en WerkwIJSS (voorheen PAUW Bedrijven) werd in juli aangegaan. Na een gewenningsperiode is het team compleet en dragen de WerkwIJSS-medewerkers de RMN-bedrijfskleding en maken ze gebruik van alle materialen, zoals een elektrisch voertuig en een tablet waar de prullenbakken en routes op geregistreerd staan. Gerard Oskam en Richard van Zadelhoff zijn enorm tevreden over hun werk. "Prachtig om te doen; met alle vrijheid en in de buitenlucht". Over het huishoudelijk afval in de openbare prullenbakken: "Dat is niet de bedoeling, want dan raken ze te snel vol". RMN-directeur Rob Schram is trots: "De samenwerking verloopt probleemloos en past binnen de doelstelling van RMN en de gemeente: "We kunnen mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige werkplek bieden."
Meldingen over volle of vernielde prullenbakken kunnen op werkdagen worden doorgegeven aan RMN, telefonisch via: 0900-6039222 of per e-mail naar: info@rmn.nl.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden