Foto:

Steun in de rug voor Mevrouw Klein Sprokkelhorst

IJsselstein - De Stichting Mevrouw Klein Sprokkelhorst heeft van de IJsselsteinse leden van de Rabobank Ledenraad een cheque van 1.500 euro aangeboden gekregen.

De IJsselsteinse ledenraadsleden geven daarmee uiting aan hun trots op de Stichting Mevrouw Klein Sprokkelhorst en haar doorontwikkeling van '10 jaar kerstavond' naar een weekend vol cultuur, ontmoeten en verbinden in juni. Op woensdag 12 februari heeft Mieke Scholten namens de ledenraadsleden de cheque overhandigd.

Eind 2019 is al verklapt dat mevrouw Klein Sprokkelhorst in het weekend van 19 en 20 juni van dit jaar met een nieuw evenement komt: 'Vaudeville - de Zeven Hoofdzonden'. Een weekend vol korte voorstellingen met muziek, zang en dans in het Kasteelpark in IJsselstein. Een spannend evenement met een zomerse festivalsfeer. Met food trucks, straattheater en terrasjes.

Het nieuwe evenement betekent een weekend lang een nieuwe vorm van culturele beleving in IJsselstein. Het programma is nog niet helemaal rond, maar het belooft een geweldige belevenis te worden, aldus Marieke van der Linden, secretaris van Mevrouw Klein Sprokkelhorst.

De website www.sprokkelhorstpresenteert.nl zal vanaf medio maart live zijn met alle informatie over het programma en de kaartverkoop.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden