Foto: Hans van Oosterhoudt

Man steekt om zich heen in IJsselsteinse supermarkt

IJsselstein -  Zaterdagmiddag 14 maart zijn rond 13.00 uur twee medewerkers van de Plus supermarkt aan de Panoven met een mes gestoken. 

De verdachte is gevlucht, maar na een zoekactie van circa een uur - waarbij ook burgernet en een helikopter zijn ingezet - aangehouden door politiemensen van de Dienst Speciale Interventies. Deze dienst was meteen opgeroepen, nadat er een of meer meldingen kwamen dat een man met steekwapen in de genoemde supermarkt om zich heen stak.

De twee medewerkers van de supermarkt zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De gemeente IJsselstein: ''We weten op het moment van schrijven nog niet exact in welke situatie de slachtoffers verkeren.''


Na de melding van de winkeldiefstal met steekpartij ontvangen te hebben, is burgemeester Van Domburg direct naar de Plus supermarkt gegaan om zich op de hoogte te stellen van de situatie. In de kantine heeft hij, in overleg met de bedrijfsleider, met de medewerkers van de supermarkt gesproken. Zij worden ondersteund door slachtofferhulp.


De gemeente wenst de twee slachtoffers heel veel sterkte en een voorspoedig herstel toe. ''Ook wensen wij de medewerkers van de Plus supermarkt en de familie en vrienden van de slachtoffers, op wie dit alles enorme impact heeft gehad, heel veel sterkte toe bij het verwerken.''

Bron: gemeente IJsselstein

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden