Foto: Pixabay

Maatregelen tegen hekkenklimmers sportpark Groenvliet

IJsselstein - Het bestuur van voetbalvereniging IJFC laat weten dat er opgetreden wordt tegen jeugdigen die het gesloten sportpark Groenvliet toch betreden om er te gaan voetballen.

Sportpark Groenvliet is immers gesloten en de hekken zit op slot. Er wordt niet getraind en niet gevoetbald. Ook de Voetbal BSO is niet op de velden.

De afgelopen dagen blijkt er volgens de vereniging een ongekend groot aantal jeugdigen over de hekken te klimmen en zich zodoende toegang te verschaffen tot het afgesloten complex en op de velden te voetballen. ''Dat zullen deels jeugdleden van IJFC en VVIJ zijn en deels niet-leden. Dat is onder 'normale' omstandigheden al niet toegestaan, maar nu wij te maken hebben met ongekende maatregelen vanwege het corona-virus al helemaal niet.''

Eerder deze week heeft de politie de jeugdigen weggestuurd en vanuit de gemeente is aangegeven dat BOA's regelmatig zullen surveilleren, aldus IJFC op haar website.

De vereniging roept ouders op hun kinderen van de voetbalvelden weg te houden. ''Laten we de situatie alsjeblieft niet onderschatten!''

Meer berichten