Laura doet mee aan de Miss Teen of Utrecht omdat zij het een geweldige ervaring vindt om zichzelf te ontwikkelen. (Ingezonden foto)
Laura doet mee aan de Miss Teen of Utrecht omdat zij het een geweldige ervaring vindt om zichzelf te ontwikkelen. (Ingezonden foto) (Foto: )

IJsselsteinse Laura (16) in finale Miss Teen of Utrecht

De IJsselsteinse Laura Heijgen (16) staat in de finale van Miss Teen of Utrecht 2020. Op 2 juli zal deze finale plaatsvinden in theater De Lampegiet in Veenendaal. Hier zal worden bekend gemaakt welke Utrechtse schone de provincie Utrecht mag gaan vertegenwoordigen tijdens de finale van Miss Beauty of the Netherlands.

IJsselstein - Laura Heijgen vind het super leuk om te dansen, te zingen en te presenteren. Zij doet mee aan de Miss Teen of Utrecht omdat zij het een geweldige ervaring vindt en een goede kans om zichzelf te ontwikkelen.
Tot aan de finale zal Laura vooral erg druk zijn met verschillende activiteiten voor de missverkiezing. ''Wij finalisten gaan namelijk geld inzamelen voor het LindaFoundation.''
Het geld dat de deelneemsters inzamelen gaat naar Nederlandse gezinnen die een financiële bijdrage goed kunnen gebruiken. Laura heeft heel veel zin in het traject, maar vanwege alle maatregelen tegen het coronavirus is de aanloop naar de finale een beetje aangepast. De uitslag tijdens de finale zal worden bepaald door een puntensysteem: 50% van alle punten wordt gegeven tijdens de finale, 30% van de punten worden bepaald door de inzet van de finalisten en 20% van de punten wordt bepaald door de hoeveelheid sms stemmen die elke finalist heeft binnengehaald.

Kijk op haar persoonlijke actie-pagina op de site van de Actie voor Linda Foundation

www.actievoorlindafoundation.nl/actie/laura-heijgen

Meer berichten