Marcel Voskens presenteerde zaterdag bij boekhandel Logica zijn eerste 'Kookboek voor mannen' met heerlijke, simpel beschreven gerechten. Ook voor keukenprinsessen in spe. (Foto: Lysette Verwegen)
Marcel Voskens presenteerde zaterdag bij boekhandel Logica zijn eerste 'Kookboek voor mannen' met heerlijke, simpel beschreven gerechten. Ook voor keukenprinsessen in spe. (Foto: Lysette Verwegen) (Foto: )

Ontdek hoe leuk koken is; met Koken voor mannen

Lekker eten hoeft niet ingewikkeld te zijn vindt Marcel Voskens. Tijdens de coronalockdown werd hij bekend als de ‘kok van de Walkade’ die belangeloos kookte voor mensen die het zo nodig hadden. Inmiddels is hij weer aan zijn normale werk, maar bracht ook zijn eerste kookboek uit.

IJSSELSTEIN – ‘Koken voor mannen’ is een leuk cadeau voor Vaderdag, maar net zo leuk voor beginnende keukenprinsessen.Zonder ingrediëntenlijstjes of moeilijke termen, met gerechten van alledaagse producten, die met liefde zijn samengesteld en simpel zijn beschreven, maar waarvan sommige niet zouden misstaan op de menukaart van een restaurant. “Koken is spelen met hoeveelheden en eigen smaak, voor een verrassend resultaat. Zo ontdek je hoe leuk koken is.” Daar begon hij zelf al jong mee: “Als 11-jarige maakte ik ‘Bakkersverdriet’, onder andere met oud brood en melk. Ik ben opgegroeid op het platteland met elke dag verse producten op tafel. Dat is de bron voor mijn passie voor koken.” Hij werkte jaren in de horeca. “Thuis kookte ik dezelfde gerechten als op de zaak. Pas toen ik acht jaar geleden mijn ondernemerschap beëindigde ging ik met veel creativiteit thuis koken. Toen nam mijn koken een vlucht.” Te koop bij boekhandel Logica.

Meer berichten