Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 15-7-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Pulse zoekt:

Coördinator bezorging “De Groene Gids”

De Groene Gids is een algemeen informatieblad voor 65-plussers in IJsselstein en Lopik. Het blad verschijnt elk kwartaal en is een uitgave van Stichting Pulse. In het blad leest u alles over activiteiten, diensten, verenigingen en actualiteiten omtrent alles wat er speelt en te doen is voor 65-plussers in IJsselstein en Lopik.


Stichting Pulse is op zoek naar twee vrijwilligers die zich gaan bezighouden met alles rondom de bezorging van De Groene Gids in IJsselstein. Eén vrijwilliger die hierin het voortouw neemt en één vrijwilliger waarmee wordt samengewerkt en waarop in geval van calamiteiten teruggevallen kan worden.

Museum IJsselstein zoekt:

‘Doe-het-zelver’

Het technisch team van het museum zoekt naar een ‘doe-het-zelver’, die van aanpakken weet en die er niet voor schrikt om een wandje te plaatsen of te verwijderen, consoles te maken en te schilderen en die ook nog een stekker aan een snoer kan zetten. Dus kort gezegd: een ‘duizendpoot’.

Rondleider

MIJ heeft een vaste opstelling, waarin de nadruk ligt op de geschiedenis van IJsselstein en wisseltentoonstellingen, waarin hedendaagse kunst en cultuur de boventoon voeren. Bij uitgebreide tentoonstellingen wordt ook gebruik gemaakt van satellietlocaties, zoals de kasteeltoren, het historisch stadhuis en de Waag.

MIJ komt graag in contact met vrijwilligers die een groep museumbezoekers op een enthousiaste manier kunnen begeleiden naar en rondleiden op satellietlocaties.

Gastvrouw/-heer

Als gastvrouw/-heer ontvangt u samen met een collega de bezoekers van het museum. U geeft informatie over het museum en de tentoonstellingen, bedient de kassa, scant museumkaarten en zorgt eventueel voor koffie of thee.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

·         Bezoekadres en openingstijden:

Bibliotheek Lek & IJssel

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

·         www.facebook.com/VWIJL

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden