Logo zenderstreeknieuws.nl

BC Apollo: Voorjaarscompetitie 2017 verslag 1e en 2e speelweek

Alle teams speelden vrijdag 10 februari thuis.

Apollo 1 - Helios SB 3: 7-1

De eerste wedstrijd voor Apollo 1 vond plaats tegen Helios SB 3 uit Utrecht. Met een nieuwe samenstelling moest men aan elkaar wennen. Herendubbel werd direct in een driesetter uitgevochten en gewonnen. Er volgden nog 3 driesetters, die allemaal gewonnen werden. Alleen Quido Smits kon zijn tegenstander niet de baas en verloor het enige punt. Sandra Altena’s tegenstander gaf tijdens haar single op door rugproblemen voor aanvang van de derde set, waardoor deze in het voordeel van Sandra uitviel. Eindstand: 7-1 winst.

Apollo 2 – de Bereshuttle 2: 3-5

De Bereshuttle uit Benschop kwam met 3 invallers opdagen bij Apollo 2. Hier waren zij niet tegenop gewassen. Werd de herendubbel nog gewonnen, alleen de single partij van Michel Huis in ’t Veld en de mix van Karin Boer en Bas van Aart met de enige driesetter (21-13, 21-23 en 21-3) leverden daarna nog punten op. Eindstand: 3-5 verlies.

Vorige week had Apollo 2 bij Houten 2 de aftrap van het seizoen gehad. Werden toen de eerste 3 wedstrijden helaas verloren, daarna kwam men op gang en werden de punten verdeeld. De 2 driesetters werden gewonnen. Eindstand: 4-4.

Apollo 3 – Luck Raeck 2: 3-5

Het Maarssense Luck Raeck 2 kwam bij Apollo 3 op bezoek, dat Diana Theodoridis als invalster had. Ze stond haar mannetje, waardoor ze na een paar spannende en net verloren wedstrijden haar mix met John van Doorn in een driesetter won (18-21, 21-19 en 21-17). Ook de herendubbel en de single partij van Els Hertsworm leverden punten op, zodat de eindstand 3-5 verlies werd.

In Utrecht werden tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Iduna 3 de punten verdeeld. Van de 4 driesetters werden er 3 gewonnen. Helaas moest Cindy Smook haar single partij in de derde set opgeven, waardoor deze punt verloren ging. Eindstand: 4-4.

Apollo 4 – Castellum 4: 6-2

Houten kwam met een afvaardiging van Castellum 4 op bezoek bij Apollo 4. Hier werden 7 tweesetters gespeeld, waarvan er 5 gewonnen werden. De enige driesetter van Conny Pouw in haar single spel (21-16, 13-21 en 21-19) leverde ook een punt op. Eindstand: 6-2.

Tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen bij het Maarssense Luck Raeck 3 leverde alleen Ton Reinders een punt in tijdens zijn single partij. Eindstand: 1-7 winst.

Reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten