Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Amivedi Nederland zoekt:

Secretaris (bestuursfunctie)

Is verantwoordelijk voor de voorbereiding (organisatie, uitnodigingen, logistiek) en de notulering van de bestuursvergaderingen. ? Stelt samen met de voorzitter de agenda van de bestuursvergaderingen op. ? Bewaakt alle afspraken die in de bestuursvergadering zijn gemaakt en spreekt tussentijds zo nodig de bestuursleden daarop aan. ? Is primair verantwoordelijk voor de interne communicatie (mailings, nieuwsbrieven) binnen Amivedi en externe partijen buiten Amivedi. ? Neemt als lid van het bestuur deel aan bestuursvergaderingen (ca. 8 vergaderingen per jaar) en is medeverantwoordelijk voor beleidsbepaling en -uitvoering.

Medewerker meldpunt

Amivedi zoekt vrijwilligers die een meldpunt aan huis willen bemannen. Zij ontvangen de meldingen, geven de melders advies en zetten de vermiste of gevonden dieren op de internetsite. Ook hebben zij contact met dierenasielen en dierenambulances. Een meldpunt wordt door een vrijwilliger vanuit huis bemand, dus een meldpunt bent u 7 dagen in de week, flexibel in te delen. Dit betekent natuurlijk niet dat u steeds thuis moet zijn, want tijdens uw afwezigheid kunnen mensen de voicemail inspreken, waarna u hen kunt terugbellen.
Het vrijwilligerswerk is dus vooral administratief. Zij worden niet betaald, maar krijgen uiteraard wel de onkosten vergoed.

Medewerker magazijn

I.v.m. Covid-19 vinden er momenteel geen evenementen plaats, hierdoor zal het inwerken verplaatst worden naar later in het jaar. Maar bent u geïnteresseerd, reageer dan zeker. Activiteit:– Het bestellen, beheren en verzenden van promotiemateriaal en drukwerk, zowel intern als extern
– Stelt regelmatig een actuele voorraadlijst op en jaarlijks een complete inventarisatielijst

Zenderexpress IJsselstein – Lopik zoekt:

Chauffeur

Bent u in het bezit van rijbewijs B/E, dan kunt u met een Mercedes 9-persoonsbus rijden met ouderen. Activiteit: Deelnemers in IJsselstein / Lopik thuis ophalen en na afloop weer thuis brengen. De ritten gaan naar bijv. musea, strand, theater, toeren door een mooi gebied.

Begeleid(st)er

Als begeleid(st)er zorgt u ervoor dat de chauffeur zijn aandacht kan houden bij het rijden van de bus. Activiteit: Deelnemers begeleiden, indien nodig, van de deur naar de bus. En zorgen voor de financiële afwikkeling.
In overleg met de chauffeur een dag van te voren plannen waar koffie gedronken gaat worden of waar men gaat lunchen.

Stichting Pulse zoekt:

Fietsmaatje

Samen er op uit, op een duofiets met iemand die niet (meer) zelfstandig kan fietsen. Wekelijks maakt u met een vaste partner een leuke tocht in de omgeving van IJsselstein.

Boodschappenhulp

Het meldpunt vrijwillige thuishulp is op zoek naar vrijwilligers die boodschappen voor of samen met een ander willen doen. De hulp is bedoeld voor mensen die zelfstandig moeilijk of geen boodschappen kunnen doen door een beperking, afwezigheid van iemand in de omgeving die dit anders deed of vanwege gladheid.

Gezelschapsmaatje

Het meldpunt vrijwillige thuishulp van Pulse zet vrijwilligers in voor mensen die weinig bezoek krijgen en voor wie het moeilijk is om zelf sociaal contact op te zoeken.
Als vrijwilliger gaat u zelfstandig op bezoek bij iemand binnen IJsselstein. U maakt een praatje, drinkt een kopje koffie en onderneemt eventueel een kleine wandeling of speelt een spelletje met elkaar.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Bibliotheek  Lek & IJssel

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

www.facebook.com/VWIJL

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden