Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein & Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 5-8-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Yselvaert IJsselstein zoekt:

Schippers

Omdat er steeds meer aanvragen binnenkomen voor rondvaarten is Yselvaert op zoek naar een paar nieuwe schippers die het team willen komen versterken.

De vaartochten vinden plaats in het weekend en wel op zaterdag- en zondagmiddag waarbij het de bedoeling is dat er één dag per 3 weken wordt gevaren. Ook wordt er 1 x per 2 weken gevaren op donderdag naar Lopikerkapel en 1 x per 2 weken op vrijdag naar Restaurant Marnemoende. Bovendien zullen individuele vaarten door de week gevaren worden.

Stichting Kinderboerderij IJsselstein (’t Eiterse Hofje) zoekt:

Begeleiders tijdens openingstijden

Om op vaste momenten bezoekers de gelegenheid te geven om de kinderboerderij te bezoeken, is ’t Eiterse Hofje op zoek naar vrijwilligers die alleen en/of samen op vaste momenten op de kinderboerderij aanwezig zijn en het leuk vinden om bezoekers rond te leiden en welkom te heten.

Activiteit:

– toezicht houden op veilig en goed gebruik kinderboerderij;
– kleine hand- en spandiensten verrichten op de kinderboerderij;
– evt. verzorgen en voeren dieren;
– rondleiden van bezoekers.

Vecht en IJssel locatie Ewoud zoekt:

Wandelmaatjes

Ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan. Ik zit in een rolstoel en kan dus niet zelfstandig op pad. Ik zou heel blij zijn als u met mij mee wil gaan.

Activiteit:

Eenmaal per week met een rolstoel gebonden cliënt een wandeling maken in IJsselstein.

+

Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

·         Bezoekadres en openingstijden:

Bibliotheek  Lek & IJssel

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur De kinderclub Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

·         www.facebook.com/VWIJL

Meer berichten