Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein & Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 12-8-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

AxionContinu zoekt voor Isselwaerde:

Ondersteuning op de woningen

Isselwaerde is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen en gezelligheid willen brengen op de woning. Mede rondom de maaltijden is hulp zeer welkom. U ondersteunt bij de dagelijkse activiteiten op een woning. Dit kan rondom de maaltijden maar ook een praatje, een spelletje etc. op de dag of in het begin van de avond.

Vrijwilliger die handig is met naald en draad

Samen met de medewerker Welzijn is Isselwaerde op zoek voor de woensdagmorgen naar iemand die handig is met handwerken en dit leuk vindt om met de bewoners te doen. Het is fijn als de vrijwilliger de bewoners kan helpen.

Theater Pantalone zoekt:

Websitebeheerder

Heeft u affiniteit met het ontwikkelen en onderhouden van een website? Of wellicht zoudt u het graag willen leren? Pantalone zoekt iemand die helpt bij het ondersteunen van de website, maar deze ook kan helpen vernieuwen (technisch en qua uiterlijk). De website is een groot onderdeel van ons visitekaartje, bijna alle kaarten worden via de website verkocht. Het kaartverkoopsysteem en het functioneren hiervan is een zeer belangrijk onderdeel!

Energie Cooperatie Lek en IJssel Stroom zoekt:

Vrijwilliger voor ledenadministratie/werving

Bent u enthousiast over duurzame energie en wilt u hier zelf mee aan de slag? Word dan vrijwilliger bij Energie Coöperatie Lek en IJssel Stroom U.A. Het is een startende coöperatie met mensen met diverse achtergronden en expertises. Wat men vraagt is een team vrijwilligers voor de ledenadministratie en de ledenwerving.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Bibliotheek Lek & IJssel

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur De kinderclub Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten