Foto: n.v.t.

Amuse zingt voor het goede doel over lief en leed

  Cultuur

Op 3 februari 20:00 en 4 februari 14:00 viert IJsselsteins Vrouwenkoor Amuse haar 3e lustrum met twee benefietconcerten in het Theater Pantalone. Per verkocht kaartje gaat € 5,- naar Proxima Terminale Huiszorg regio Lopikerwaard.

Amuse zingt vierstemmig aangevuld met piano - Liesbeth Raymakers, accordeon - Dick Henderson en een Jazz combo met o.a. bassist - Ruud Kock. Onder de inspirerende leiding van dirigent Chantal Sennema worden verschillende stylen gezongen. Jazzy, musical, chanson en pop. Het concert is ruim een jaar in voorbereiding. Het thema 'Als de liefde' is gekozen naar aanleiding van het mooie nummer van Toon Hermans dat ten gehore zal worden gebracht in Amuse uitvoering. Ook muziek van een andere Nederlandse kleinkunst heldin passeert verrassend de revue. Lief en leed: of het nu gaat over de relatie tussen partners, tussen ouders en kind, met de natuur, met jezelf of met vrienden. Een bevlogen variatie rond het thema is gegarandeerd. U komt toch ook?

Kaarten zijn voor € 12,50 verkrijgbaar via de website van Theater Pantalone www.pantalone.nl en bij de bibliotheek van IJsselstein Overtoom 7.

Vrouwenkoor Amuse wordt ondersteund door Roest Crollius Fonds - Het goede doelenfonds van IJsselstein en het Prins Bernhard Cultuurfonds - De kunst van het geven.

Meer berichten

Shopbox