Voor alle betrokken blijkt een weekje in een zonovergoten Portugese villa door alle verwikkelingen toch niet zo fan-tas-tisch als gedacht. Maar komisch is het wel! (Foto: Florian van Hout)
Voor alle betrokken blijkt een weekje in een zonovergoten Portugese villa door alle verwikkelingen toch niet zo fan-tas-tisch als gedacht. Maar komisch is het wel! (Foto: Florian van Hout) (Foto: )

De Schakel weer de planken op: 't Is hier fan-tas-tisch!

  Cultuur

IJSSELSTEIN - De Schakel gaat de planken op met wat ze noemen 'de zonnigste comedy van het jaar', waarin de komische verwikkelingen elkaar in snel tempo opvolgen, garant voor een heerlijk avondje uit.


Een vakantievilla in het zonovergoten zuiden van Portugal. Ideaal voor een fantastisch weekje zon, zee en strand. Wie wil dat nu niet? Eva en Lex in ieder geval wel. Zij strijken enthousiast neer in hun vakantieonderkomen. Maar dan blijkt niet alles even zonnig als het timesharingbureau hen heeft voorgespiegeld. De plaatselijke hostess is bepaald geen licht in de duisternis en personeel is in geen velden of wegen te bekennen. Dan arriveert er ook nog eens een tweede stel, dat claimt de villa in dezelfde tijd te hebben geboekt. Dan wordt de vakantie ineens veel minder fan-tas-tisch dan gedacht. Maar het is wel het begin van een heerlijke comedy.

De comedy is geschreven door Michael Pertwee en John Chapman. De laatste behoort tot de top van de Engelse comedyschrijvers. Een aantal van zijn stukken zijn succesvol verfilmd. 't Is hier fan-tas-tisch! voegt weer een succes toe aan zijn lijst.

De Schakel speelt de comedy op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart en op vrijdag 5 en zaterdag 6 april in Fulcotheater aan de Overtoom. Aanvang 20.30 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te bestellen via www.fulcotheater.nl of telefonisch: (030) 6884230.

Meer berichten