Grimeren tijdens de Open Dag.
Grimeren tijdens de Open Dag. (Foto: Kees van der Lee)

Kwibus houdt open dag in Theater Pantalone

  Cultuur

IJsselstein - Heb je zin in zangles? Of in lessen musical of toneel? Acteerlessen voor volwassene? Wil je meer weten over meedoen achter de schermen van het theater? Lijkt het je leuk om mee te helpen bij licht en geluid? Kom zondag 15 september naar Theater Pantalone!

De hele middag is er van alles te doen: workshops, speurtocht en op verzoek een rondleiding. Zo kom je van alles te weten over Theaterstichting Kwibus en de andere activiteiten die in Theater Pantalone te doen zijn.

Theaterstichting Kwibus houdt van tradities. Eén van die tradities is de jaarlijkse Open Dag, aan het begin van het nieuwe theaterseizoen. Zondag 15 september is het weer zover, in Theater Pantalone. Als vaste bespeler van Pantalone is Kwibus natuurlijk present. Vrijwilligers geven informatie over de toneel- en musicalproducties en over de lessen van Kwibus, die deze maand weer beginnen.

De zanglessen zijn bedoeld voor iedereen die wil leren zingen of die zijn of haar zangtechniek wil verbeteren. Er zijn lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Bij Kwibus kunnen zij ook hun eigen groepje samenstellen, bijvoorbeeld met vrienden, klasgenoten of collega’s. Want samen zingen is het leukste dat er is!

Wie van acteren houdt, of van zingen én dansen én acteren, kan zijn hart kwijt bij de toneel- of musicallessen van Kwibus. Bij voldoende belangstelling komen er ook toneellessen voor volwassenen. Een voorproefje meemaken? Kom dan zeker naar de Open Dag!

En voor kinderen die willen weten hoe het er achter de schermen van een theater uitziet is er een speurtocht door Theater Pantalone. Heb je alle antwoorden en opdrachten goed, dan maak je kans op kaartjes voor de Sinterklaasvoorstelling van Kwibus.
Enkele spelers van de nieuwe voorstelling “Kolder op Zolder” verzorgen korte musicale intermezzo’s.
Wil je het hele programma zien? Kijk dan op www.theaterpantalone.nl

De Open Dag van Kwibus is zondag 15 september vanaf 11.30 uur in Theater Pantalone aan de Linnaeusweg 5 in IJsselstein.

Meer berichten