Logo zenderstreeknieuws.nl


Koningsspelen op De Trekvogel, OKIDO!

  Ingezonden

IJsselstein - OBS De Trekvogel heeft vrijdag weer met de hele school meegedaan aan de landelijke Koningsspelen. Tijdens deze dag hebben de leerlingen met veel steun van ouders een gezellig en sportief programma afgewerkt. Ook werd er tijdens deze dag met alle klassen hardgelopen voor het goede doel. 

Dit jaar is Stichting4Life uitgekozen als het goede doel. Stichting4Life steunt moeders en kinderen in de sloppenwijk van Nairobi, Kenia. De directe aanpak en unieke combinatie van werk voor moeders en scholing voor kinderen, maakt de projecten van Stichting4Life zeer effectief. 

Het was een schitterende dag, niet alleen voor de kinderen van OBS De Trekvogel, maar ook voor kinderen uit de sloppenwijk van Nairobi, Kenia. De leerlingen van OBS De Trekvogel hebben ontzettend hun best gedaan en een bedrag van minimaal € 1.791,- bij elkaar gelopen! Het exacte bedrag wordt na de meivakantie bekend gemaakt.

In Kenia kan een kind voor € 75,- per jaar naar de basis school. Dankzij de leerlingen van OBS De Trekvogel kan de stichting 24 kinderen een kans bieden op een betere toekomst. Stichting4Life wilt alle leerlingen ontzettend bedanken voor deze bijdrage! 
 

en dan OKIDO!

Ontbijten in de klas met elkaar, dat is een goede start!

Koningsdagdans aangeleerd gekregen door dansinstituut Jos Dolstra.

In kleine groepjes met kinderen uit verschillende groepen langs wel 15! spelletjes.

De Koningsrun, waarin we allemaal heel hard rennen voor het goede doel stichting4life en voor nieuw speelmateriaal voor in de pauzes.

Om 14.00u start onze meivakantie.

Reageer als eerste
Meer berichten