Logo zenderstreeknieuws.nl


Vader geeft zijn dochter 'weg'

  Ingezonden

IJsselstein - De heer Schipma had een grote wens: zijn dochter weggeven, maar trouwplannen had zij niet. Hij zag zijn kans schoon toen er een themadag trouwen werd georganiseerd in woonzorgcentrum Ewoud in IJsselstein

Hij liet de organisatie weten dat hij graag zou zien dat zijn dochter Jaimy en haar vriend Otto het bruidspaar zouden zijn. Zodat hij zijn dochter dan zou kunnen weggeven, al was het maar voor de vorm, maar wel met alles erop en eraan.
Op donderdag 8 juni was het zover. Otto was op de hoogte van de `trouwdag`, maar voor bruid Jaimy was het een echte verrassing.

Ze moest wel even van de schrik bekomen, maar trok daarna enthousiast haar jurk aan. Die jurk mocht ze lenen van Heidy Bundels, een verzorgende van woonzorgcentrum Ewoud. Mary Jutte was voor deze dag de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Het `bruidspaar` heeft geen plannen om echt te trouwen, maar vonden het prachtig om aan deze dag én de wens van de heer Schipma te kunnen meewerken. Het was dan ook wel een echt feestje, compleet met familie en vrienden en natuurlijk alle bewoners van woonzorgcentrum Ewoud. De Keuken van Tante Cake verzorgde de prachtige taart van 5 lagen hoog, die ook nog eens heerlijk smaakte.

Voor de heer Schipma was het een dag om echt nooit te vergeten.

Reageer als eerste
Meer berichten