Foto: Amuse

Lustrumconcert Amuse levert geld op voor Proxima

  Ingezonden

Lustrumconcert Amuse levert geld op voor Proxima

IJsselstein 6 april 2018

Wie jarig is trakteert. IJsselsteins vrouwenkoor Amuse heeft haar 15-jarige bestaan aangegrepen om te zingen voor het goede doel. Met twee uitverkochte concerten in Theater Pantalone is in totaal EUR 1100,- binnengehaald voor Proxima Terminale Thuiszorg, regio Lopikerwaard.

Bij de dinsdagavondrepetitie van het koor kwamen Dolinda van der Hulst en Ineke Aaldrink van Proxima langs om de cheque in ontvangst te nemen.

“We zijn heel blij met dit bedrag” – aldus de medewerkers van Proxima. “We zijn sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en het is leuk ze te kunnen bedanken met een bloemetje of andere kleinigheid. Dit is een mooi bedrag om daarvoor te gebruiken”.

Proxima biedt ondersteuning voor mensen in de laatste levensfase. Samen met verpleegkundige zorg bieden opgeleide vrijwilligers tijd, aandacht en ondersteuning thuis en in de hospice.
http://www.proxima-terminalezorg.nl
https://www.facebook.com/Proxima-Terminale-Zorg-Hospice-Thuis-815742338546757

Vrouwenkoor Amuse repeteert elke dinsdagavond in het Fulcotheater. Amuse zingt een aantrekkelijk breed repertoire: licht klassiek, religieus, ballads, musicalsongs, Nederlandstalig en pop. De doelstelling van het koor is eenvoudig: samen zingen in een goede sfeer. Wil je meezingen? Neem contact op via: http://www.amusekoor.nl/

Meer berichten