Logo zenderstreeknieuws.nl


Team Stampertjes de Alpe d’Huez op tijdens Alpe d’HuZes 2017

  Ingezonden

Team Stampertjes neemt IJsselstein mee de Alpe d’Huez op tijdens Alpe d’HuZes 2017

Linda Baars, Wil van Doorn, William en Caroline Zomer gaan in 2017 wederom deelnemen aan de Alpe d’HuZes. Alle vier hebben wij zo onze eigen reden om mee te doen aan dit prachtige evenement. Maar alle hebben we gemeen dat we geraakt zijn door kanker. Kanker bij iemand die ons lief is of was. Geraakt door kanker omdat je partner het heeft. Of zelf als kankerpatiënt. Maar uiteindelijk heeft iedereen in zijn directe omgeving iemand die met kanker te maken heeft.

Kanker treft nog steeds 1 op de 2 mannen en 1 op de 3 vrouwen. Veelal kan er op tijd worden ingegrepen en is er genezing mogelijk. Maar ook nog al te vaak is die mogelijkheid er (nog) niet en overlijd die dierbare aan deze vreselijke ziekte die al bijna als “normaal” wordt aangenomen.

Maar het is niet normaal dat je sterft aan kanker. We kunnen daar wat aan doen. De laatste jaren zijn er vooruitstrevende onderzoeken gedaan en succesvolle resultaten geboekt. Wij willen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Wij willen dat onze kleinkinderen later kunnen zeggen; “Kanker? Daar ging je vroeger dood aan”.

U kunt ons daarbij helpen. Schrijf u hartenkreet op en wij dragen deze met ons mee de berg op. Door op onze actie pagina minimaal 5 euro te doneren en uw hartenkreet daarbij te vermelden nemen wij deze over in Zwarte tekst op een Geel Hart. De kleuren van IJsselstein. De harten dragen wij met z’n allen omhoog de berg op en bevestigen deze op de hartenkreet wand van de Alpe d’Huzes. Het zou toch fantastisch zij als IJsselstein daarin een prominente plaats inneemt. Omdat IJsselsteiners betrokken zijn bij al diegene die geraakt zijn door kanker en net als wij willen dat kanker geen dodelijke ziekte meer zal zijn!

U kunt onze actie pagina vinden op de volgende link: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/stampertjes

U mag ook mailen naar wjmzomer@gmail.com of zelf uw hartenkreet langs brengen op de Wegahof 23 in IJsselstein.

Reageer als eerste
Meer berichten