Team 'Klaar voor Actie' de Alpe d'Huzes op

  Ingezonden

IJsselstein - Op 6 juni 2019 gaat Jessica van Lieshout met haar team ‘Klaar voor Actie (zes powervrouwen uit IJsselstein, Rob en Luc) om 04.30 uur de Alpe d’Huzes op. Te voet en op de fiets.

''Wij willen hiermee veel geld ophalen voor het KWF, om kostbaar kankeronderzoek uit te voeren. We hebben allemaal op een bepaalde manier te maken gehad met deze vreselijke ziekte, u misschien ook wel?
Door de kracht van onze liefde om te zetten in levensenergie en deze te gebruiken voor deze fysieke uitdaging, kunnen we met alle hulp die we krijgen die verschrikkelijke ziekte samen bestrijden en hopen wij een verschil te kunnen maken voor de toekomst.
Via deze weg willen wij u vragen om hulp; wilt u ons sponsoren? Een tegenprestatie van onze zijde behoort ook zeker tot de mogelijkheden; graag zelfs! We komen graag met u in contact om onszelf voor te voorstellen, ons verhaal te doen en eventuele mogelijkheden te bespreken.''

''Afgelopen jaar overleed mijn vader. Het zoveelste mens die niet heeft kunnen winnen van de klote ziekte die kanker heet..

Dankzij deze ziekte zal mijn vader nooit meer de telefoon opnemen met 'met je vader', de kaarten van mijn ouders enkel ondertekent zijn met de naam van mijn moeder. Mijn vader zal mij nooit naar het altaar kunnen brengen, nooit mijn kindjes kunnen zien en vasthouden (als deze er ooit komen:-) hij zal niet zien dat ik na de afgelopen jaren eindelijk weer gelukkig zal zijn. Hij zal mijn huis nooit af zien.. en nooit zullen we meer een weekend weg gaan.

En denk eens aan de 'feest'dagen die nooit meer hetzelfde zullen zijn en welke het gemis alleen maar groter laat voelen.. geen vader meer die in zijn hoekje op de bank zit, moppert op de politiek.. geen vader meer die me voor de zoveelste keer uit de brand helpt als ik er weer een chaos van gemaakt heb. Geen vader om een wandelingetje mee te maken of een vader die geïnteresseerd is in hetgeen mij bezig houd. Geen vader die altijd weer een heerlijke maaltijd voor je kookt.. en geen vader die zoveel van zijn gezin hield als jij!

'Pap, je wordt zo gemist! Het is zo stil en leeg in huis.. het leven gaat door, maar wij moeten het doen zonder jou:-(

Voor jou ga ik de berg op! Jij hield van fietsen, ik niet. Ik kan de berg op, jij niet meer.''

Als er meer geld komt voor KWF, dan kan er meer onderzoek worden gedaan. Als er meer onderzoek kan worden gedaan, dan komen we dichter bij een succesvolle behandeling. En als we dichter bij succesvolle behandelingen komen, dan zou dat betekenen dat er minder mensen dood gaan aan kanker.

''En dat is toch iets wat we allemaal willen? Zoveel mogelijk momenten samen beleven en delen en nieuwe herinneringen maken met de mensen van wie we houden?''


www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/jessicalieshout/alpe

Meer berichten