Veel animo voor schoolvoetbaltraining voor meisjes

  Ingezonden

Afgelopen donderdag 16 mei stond er speciaal voor meisjes een schoolvoetbaltraining bij IJFC op het programma. Maar liefst 35 externe meisjes hadden zich hiervoor opgegeven. En daarnaast deden de eigen MO13-1 (13 speelsters) en MO11-1/ trainingsgroep (15 speelsters) van IJFC ook mee. Er werd gestart met een gezamenlijke warming up en daarna werd er getraind op verschillende onderdelen in het trainingscircuit.

Er waren in totaal vijf verschillende onderdelen: afronden, mikken op de leeuwen/ snelheidsmeter, twee tegen twee, dribbelen en een partijtje. Dit alles onder leiding van Julia Oskam, Rob van Wijk, Inge van Lexmond, Richard Fransen, Anton van Vliet, Hélène Heesmkerk en Yvonne Koeman. Wij hopen dat alle meiden iets geleerd hebben en dit kunnen gebruiken bij het schoolvoetbaltoernooi.

Aanstaande woensdag 22 mei vindt het schoolvoetbaltoernooi voor de meisjes uit de groepen 5/6 en 7/8 plaats. De wedstrijden beginnen om 14.15 uur en eindigen om 17.15 uur. Aan alle meiden die hebben meegedaan: veel succes! En publiek is natuurlijk weer van harte welkom op ons sportcomplex en de kantine is geopend.

Meer berichten