De uitreiking van de cheque door Martijn van Veenendaal, voorzitter Nedereindse Berg Loop aan Ineke Aalderink, directeur Proxima Terminale Zorg.
De uitreiking van de cheque door Martijn van Veenendaal, voorzitter Nedereindse Berg Loop aan Ineke Aalderink, directeur Proxima Terminale Zorg. (Foto: Ingezonden)

Donatie Nedereindse Berg Loop voor terminale zorg thuis

  Ingezonden

IJsselstein / Nieuwegein - Proxima Terminale Zorg Thuis Ondersteuning werd verrast met een mooie donatie van de Nedereindse Berg Loop.

De loop werd in november 2019 gehouden rondom de Nedereindse Berg. Proxima werd naast Unicef gekozen als het goede doel. Proxima bedankt de lopers en organisatoren voor hun inzet en financiele ondersteuning. De donatie van ruim 813,85 euro wordt besteed aan trainingen voor de vrijwilligers

Proxima heeft een hospice in Nieuwegein en biedt met vrijwilligers ook steun aan mensen in de laatste levensfase thuis of in zorginstellingen in onder andere Nieuwegein en IJsselstein. De vrijwilligers van Proxima komen bij mensen thuis met een levensverwachting van 3 tot 6 maanden. Zij bieden steun aan de zieke zelf en zijn er ter ondersteuning van de familie zodat zij ook even kunnen ontspannen in een vaak emotioneel zware periode.
Voor meer info: www.proxima-terminalezorg.nl

Meer berichten